Overtråkk er en av de vanligste skadene innen idrett. Rundt 40% av alle skader i fotball, håndball og basketball er skader på leddbåndene rundt ankelen. Mange velger kiropraktor for en rask retur til idrettsbanen.

Kiropraktorundersøkelse ved ankelskade

En ankel med overtråkkDet er avgjørende for våre kiropraktorer å fastslå om det har forekommet skade på leddbånd eller om smertene skyldes beinbrudd. Dette gjøres ved å kjenne på de forskjellige strukturene i ankelen og gjennom forskjellige tester som kiropraktoren vil gjøre for å måle stabiliteten av leddbåndene.

I begge tilfeller er det ofte store smerter og betydelig blodansamling og den fysiske undersøkelsen må ofte supplementeres med røntgenundersøkelse for å sikkert kunne utelukke brudd. Kiropraktorene ved Atlasklinikken vil behandle ankelskaden raskt og effektivt så snart brudd er utelukket.

Atlasklinikken er et tverrfaglig helsesenter

Atlasklinikken tilbyr også fysioterapi, osteopati, akupunktur og massasje. Vi vil derfor kunne tilby effektiv behandling og god oppfølging for å stabilisere skaden og unngå nye overtråkk som forekommer svært ofte.