Pasienthistorie │En kvinne i fortiårene fikk effektiv hjelp av kiropraktor på Atlasklinikken for langvarige ryggsmerter med utstråling

Kvinne, 30-40 år

Etter å ha hatt vondt i korsrygg til og fra de siste to årene fikk jeg anbefalt å kontakte kiropraktor av en kollega. Jeg har hele tiden tenkt at dette er noe jeg bare må leve med, og siden smertene stort sett ikke er så ille at jeg ikke kan holde det ut har jeg ikke prøvd å få hjelp før. Jeg har vært veldig skeptisk til kiropraktorbehandling, både til at det skulle være smertefullt og at det ikke kunne gjøre noe for meg. Men altså etter varme anbefalinger tok jeg mot til meg og bestilte time.

Jeg er veldig fornøyd med mottagelsen hos Aleksander, samt rådene og behandlingen. Det har vært godt å bli tatt seriøst og ikke avfeid med at man må ”finne seg i litt vondt”. Jeg hadde av og til strålesmerter nedover i det ene benet, men har ikke hatt disse etter at jeg begynte hos Aleksander. I tillegg har jeg fått noen øvelser å jobbe med og håper dette kan gjøre at jeg sjeldnere får vondt.

Jeg er veldig glad for hjelpen jeg får, og kan anbefale å ta kontakt om du går og lurer på om dette kan hjelpe deg. Om du ikke prøver finner du det heller ikke ut!

Bildet er ikke av reell pasient, men kun for illustrasjon.