Pasienthistorie│Pasient med kroniske skuldersmerter ble kvitt plagene med hjemmeøvelser og behandling hos kiropraktor Aleksander Chaibi på Atlasklinikken

Kvinne, 20-30 år

Jeg har hatt store problemer med mine skuldre i 6-7 år. Plagene mine har vært så store at jeg har følt at jeg ikke klarer og jobbe eller sitte ordentlig i en stol, det er som om det brenner i nakken. Jeg har gått til flere behandlere som skal hjelpe meg med mine skulderplager men alltid fått det samme svaret. At dette kan man ikke gjøre ikke gjøre noe med og at det er kronisk senebetenelse.

Har vært hos kiropraktor Aleksander nå 4 ganger tror jeg, og er super fornøyd. Skulderen min er bedre enn noen gang og jeg klarer og fungere bra i hverdagen, og dette hadde jeg ikke klart uten han. Fant jo også ut etter og ha vært hos Aleksander at alt henger sammen. Har hatt litt vondt i ryggen og det kommer av at jeg holder feil nakkestilling. Lener hodet, nakke og skuldre fremover isteden for tilbake i en rett stilling. Fått hjemmelekser jeg skal gjøre og de fungerer helt supert. Hadde det ikke vært for Aleksander hadde jeg ikke klart og fungere og hadde etterhvert fått store problemer med ryggen bla. har jeg hørt.

Så dere er heldige som har en som han der. Han er min reddende engel og jeg ser fram til en aktiv hverdag igjen uten plagene jeg har slitt med i 6-7 år. Etter fem behandlinger hos dere og jeg er fin. Skal ikke gå ann men det gjør det. Og det er takket være dere.. Har kun en behandlig igjen, Så får noen beskjed om at dere har kronisk senebetennelse eller noe lignende av legen ikke vent, oppsøk Aleksander med en eneste gang. Det var det eneste som hjalp meg.

Så tusen tusen takk til Aleksander og hans hjelp. Hadde ikke klart meg uten.

Bildet er ikke av reell pasient, men kun for illustrasjon.