Skip to main content

Atlasklinikken Sandnes søker Fysioterapeut

By 2. november 2020Nyheter
Atlasklinikken søker nye medarbeidere

Vi søker en motivert og faglig sterk fysioterapeut som ser etter en ny utfordring, og ønsker å jobbe i et godt og utviklet tverrfaglig miljø med høy fagkompetanse på muskel- og skjelettplager, plassert i moderne lokaler på FOMO sentralt i Sandnes.

Atlasklinikken er et etablert tverrfaglig helsesenter med klinikker i Oslo, Sandnes og Bergen sentrum. Vi har godt innarbeidet infrastruktur hvor våre klinikker administrerer innkjøp alt av utstyr og driftsmaterialet. Klinikken benytter Physica/Aspit som journalsystem. Vi har et godt samarbeid med alle helseforsikringsselskap og samarbeider tett og godt med øvrig helsepersonell, inkludert spesialisthelsetjenesten.

Høy faglig kompetanse står sentralt hos oss, og Atlasklinikken er i dag ledende innen helsefaglig klinisk forskning. Våre spesialområder hvor brorparten av den kliniske forskningen er utført, inkluderer nakke- og ryggplagene, samt hodepine og svimmelhet. Vi søker nå etter en fysioterapeut som har vilje, evne og ønske til å bidra med å videreutvikle vårt merkenavn gjennom solid fagkompetanse. Det er en fordel, men ikke krav, at fysioterapeuten har erfaring med ekstremitetsbehandling.

Flere av våre terapeuter jobber aktivt med klinisk forskning, og Atlasklinikken er svært positiv til videreutdanning innenfor master- og doktorgrader og vil etter beste evne motivere og tilrettelegge for videre kompetanseheving. Som følge av forskningsarbeidet utført, har klinikken fått en del mediedekning. Forskning og kunnskapsformidling gjennom media er noe klinikken fokuserer sterkt på, både for økt intern kompetanse, men også på tvers av profesjoner, og inn mot befolkningen gjennom folkeopplysning.

Hvis du er en person som ser på denne muligheten som et kall eller trigges av å jobbe i et etablert kompetansesenter, så anbefaler vi sterkt at du sender inn søknad.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Autorisert fysioterapeut
  • En motivert og engasjert person som ønsker om å jobbe i et tverrfaglig miljø
  • Selvstendig medarbeider som kan utvikle og skape nye relasjoner til nærmiljøet og samarbeidspartnere
  • Innehar gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner

Søknad med CV, attester og referanser sendes til: Daglig leder: Marianne Samuelsen, marianne@atlasklinikken.no.

Ønskes ytterligere opplysninger om stillingen ta kontakt med daglig leder Marianne Samuelsen per e-post. Vi ønsker at referanser oppgis.