Vi søker akupunktør til klinikken i Oslo

By 28. mars 2019september 18th, 2019Nyheter
Atlasklinikken søker nye medarbeidere

Denne stillingen er nå besatt.

Vår avdeling i Oslo sentrum søker dyktige og proaktive terapeuter som ønsker å jobbe i et godt og utviklet tverrfaglig miljø. På grunn av stor pågang, søker vi i dag etter en akupunktør.

Atlasklinikken er et etablert tverrfaglig helsesenter med klinikker i Oslo og Bergen sentrum. Vi har et sterkt fokus på kompetanse, kunnskap og resultater gjennom vårt akademi. Vi har godt innarbeidet infrastruktur, hvor våre resepsjonsansatte administrerer den daglige driften. Atlasklinikken står for alt innkjøp av utstyr samt journalsystemer.

Høy faglig kompetanse står sentralt hos oss, og Atlasklinikken er i dag ledende innen helsefaglig klinisk forskning. Våre terapeuter har bidrat i media med klininsk folkeopplysning i tillegg til en god del mediedekning på grunn av sitt forskningsarbeid. Spesielt har noen av våre kiropraktorer som er akademisk aktiv med ph.d arbeid, publisert flere vitenskapelige artikler. Terapeutene hos oss blir derfor nå ofte benyttet som eksperter innen sine respektive fagfelt ved forespørsler fra ulike nyhetsmedier.

Atlasklinikken har videre opparbeidet seg et tett samarbeid innen det helsefaglige forskningsmiljø og jobber tett med flere legekontorer. I tillegg har vi et svært tett samarbeid med nasjonale helseforsikringsselskap samt tilknytning til Høyskolen Kristiania i Oslo hvor flere av oss foreleser.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Kvalifisert akupunktør
  • En motivert og engasjert person som ønsker å jobbe i et tverrfaglig miljø
  • Selvstendig terapeut som kan utvikle og skape nye relasjoner til nærmiljøet samt samarbeidspartnere
  • Har en sterk drivkraft i å utvikle sin egen og klinikkens praksis og renommé
  • Innehar gode kommunikasjonsevner
  • Et sterkt ønske om faglig kompetanseutvikling, både internt på klinikken men også eksternt
  • Er åpen for å arbeide ute i bedrifter ved behov

Søknad med CV, attester og referanser sendes til: marianne@atlasklinikken.no

Ønskes ytterligere opplysninger om stillingen kan du besøke vår nettside eller ta kontakt med marianne@atlasklinikken.no

Vi ønsker at referanser oppgis.