Pasienthistorie │Kiropraktorbehandling på Atlasklinikken for en gutt med ørebetennelse ga god effekt

Barn, 0-2 år

Vår sønn har hatt sammenhengende ørebtennelse i 4 måneder. Vi har oppsøkt lege hver gang, og han har blitt behandlet med antibiotika 3 ganger. Siste gang vesket det ut av øret hans i 8 dager. Han har vært ”frisk” i en til to uker før han igjen har fått ørebetennelse. Siste gang fikk vi beskjed av legen at dette sannsynligvis hadde en sammenheng med melkeallergi.

Jeg fortalte min historie til Aleksander, og vi ble enig om at han skulle undersøke han. Etter en grundig undersøkelse fant han ut at han hadde en låsning i øverste virvel i nakken. Min lille gutt fikk en grundig undersøkelse og en smertefri behandling (dog var han litt skeptisk) og samme natt nærmeste flommet det over med veske ut av øret hans, etter to dager tørket dette øret opp, og han skulle på ny behandling. Natt etter den andre behandlingen vesket det ut av det andre øret. Etter noen dager var begge ørene helt fine, og etter tre behandlinger var vår gutt frisk.

Vi er strålend e fornøyd med at gutten vår endelig har blitt frisk og fått riktig behandling. Dette kan jeg virkelig anbefale til andre som sliter med ”ørebarn”.

Bildet er ikke av reell pasient, men kun for illustrasjon.