Kiropraktor Vivienne Erika Locke

Kort om Vivienne

Vivienne tok sin mastergrad innen kiropraktikk ved Macquarie University i Sydney Australia, der hun var uteksaminert i 2006. Rett etter endt turnustjeneste startet hun en egen klinikk på Gol i Hallingdal og et par år senere fikk hun mulighet til å overta Valdres Kiropraktikk på Fagernes. Hun har brukt de siste 9 årene på å bygge opp og drive disse klinikkene. Som den eneste kiropraktoren i området fikk hun mulighet til å bygge seg solid erfaring med et bredt spekter lidelser som rammer folk i alle aldre. Hun fikk også god mulighet til å jobbe tverrfaglig med både fysioterapeuter, akupunktører og massører og funnet hvor nyttig dette er for pasienten.

Etter endt studiegang har Vivienne vært svært aktiv i etterutdanningen og har tatt mange kurs innen funksjonell nevrologi og funksjonell rehabilitering i tillegg til støttefag som kosthold og ernæring. Dette har gitt henne en veldreid kunnskapsbase om hvilke utfordringer folk møter i hverdagen. Hun er glad i å finne fram til gode løsninger som lett kan implementeres for å minske belastningene vi alle utsettes for. For tiden jobber hun med å få seg sin FICS sertifisering innen idrettskiropraktikk.

Vivienne har mange års bakgrunn innen toppidrett som svømmer. I tillegg er hun veldig glad i å drive med både ski, fjellturer, surfing, og annen vannsport på fritiden. Dette har gjort at hun setter pris på hvor viktig det er å ha en kropp som fungerer optimalt. Her har kiropraktisk behandling alltid stått sentralt for henne. Balanse mellom muskelgruppene og god bevegelighet i alle ledd er både skadeforebyggende og prestasjonsfremmende.

Med en helhetlig tilnærming til problemstillingen, er det viktig for Vivienne å finne ut hva den underliggende årsaken er, så man kan få en mer varig løsning.

< Alle medarbeidere

Titler

  • Kiropraktor

Medlem av