Kort om Sofie

Sofie er autorisert fysioterapeut med utdanningen fra Høgskolen i Oslo og Akershus (OsloMet). Hennes erfaring er fra kommune- og spesialisthelsetjenesten hvor hun har arbeidet mye med barnefysioterapi og nevrologi, noe som også nå har blitt hennes store interesseområde. Hun har fullført videreutdanning innenfor tverrfaglig rehabilitering fra Høgskolen på Vestlandet (HVL) og gjennomfører nå videreutdanningen i fysioterapi for barn og unge ved OsloMet.

I behandling er Sofie opptatt av å opprette en behandlingsplan hvilket er skreddersydd pasientens behov. Hun benytter manuelle teknikker som mobiliseringsteknikker, massasje og triggerpunktbehandling i kombinasjon med øvelser, for at pasient skal komme deg raskt tilbake til sin hverdag. Sofie er opptatt av god kommunikasjon og informasjonsdeling. Dette anser hun som nøkkelen til et vellykket rehabiliteringsforløp. Hun legger derfor stor vekt på å gi pasienten en grundig og helhetlig vurdering og tett oppfølging gjennom hele behandlingsforløpet.

Sofie har tidligere vært aktiv friidrettsutøver i grener som tresteg og lengdehopp på nasjonalt toppnivå, og har representert Norge på junior- og seniornivå. Hun har stor interesse for idrettsskader og idrettsspesifikk trening.

Ved siden av sin stilling ved Atlasklinikken er hun engasjert i Vestland friidrettskrets der hun er kretstrener i tillegg til å være autorisert forbundsdommer i norsk friidrettsforbund.

< Alle medarbeidere

Titler

  • Fysioterapeut

Medlem av