Rebecka Osteopat Bergen

Kort om Rebecka

Rebecka er utdannet Osteopat D.O MNOF ved Høyskolen Kristiania i Oslo. Dette er en fireårig offentlig godkjent utdannelse bestående av medisinske fag som anatomi, fysiologi, nevrologi og biomekanikk. Gjennom hele studiet går teori og praksis hånd i hånd. Utdannelsen gir en bachelorgrad i osteopati, og medet påbyggende profesjonsår videre sertifisering som Diplomert Osteopat (DO). Profesjonsåret er et krav for medlemskap i Norsk Osteopat Forbund (NOF) og er den eneste kvalitetssikringen for osteopater i Norge.

Under møtet med pasient er Rebecka lidenskapelig opptatt av å se hele mennesket. Ved å inkludere pasientens plager, kropp og hverdag tilpasser hun behandlingen til den enkelte. Ved en konsultasjon hos Rebecka kan du forvente deg en grundig sykehistorie etterfulgt av klinisk undersøkelse i forkant av osteopatisk manuell behandling. Hun har en stor interesse innenfor funksjonell mage/tarm problematikk, bekkensmerter og hodepine. Som osteopat benytter Rebecka seg av et bredt spekter av manuelle teknikker. Dette er blant annet bløtvevsteknikker, tøyninger og traksjon, artikulasjon og manipulasjonsteknikker som tilrettelegges for hver enkelt pasient. Hun behandler pasienter i alle aldre med både akutte og kroniske muskel- og skjelett relaterte plager. Kvinnehelse, halsbrann/sure oppstøt og stressmestring er andre interesseområder.

Rebecka har flere års erfaring innenfor eldreomsorgen og synes med dette det er svært givende og nå kunne bidra med behandling for de eldre. Hun er i tillegg utdannet personlig trener ved Akademiet for personlig trening og vil benytte seg av kunnskapen rundt fysisk aktivitet i sin hverdag som osteopat. Hun mener trening og fysisk aktivitet er en viktig faktor for god helse. Selv har hun tidligere vært aktiv fotballspiller, og har de siste årene fått en ekstra stor interesse for løping. Dette har ført til at Rebecka har fått erfaring og interesse for løpsrelaterte plager, og benytter seg av aktive tiltak i kombinasjon med manuell behandling.

I tillegg til osteopati tilbyr Rebecka massasje for velvære og for å redusere muskelspenninger. Hun tilbyr blant annet klassisk massasje, triggerpunktbehandling og gravidmassasje.

< Alle medarbeidere

Titler

  • Osteopat D.O MNOF
  • Personlig trener
  • Massør

Medlem av