Maria Høier_profil

Kort om Maria

Maria har en spennende faglig kombinasjon som akupunktør og coach. Hun har en sterk tilstedeværelse for sine pasienter, gir nøyaktig og skånsom akupunkturbehandling og har en unik måte å få pasientene til å føle seg trygge og forstått. Det gir gode resultater.

Hun er spesialist på smertelindrende og forebyggende behandling for blant annet, stressrelaterte plager, hodepine, migrene, mild angst og depresjon, ulike allergiplager, søvnvansker og lett uro, fordøyelsesbesvær, infertilitet samt hetetokter, PMS og urinveisinfeksjon.

Maria har en bachelorgrad i akupunktur med fordypning i vestlig medisin. Hun har også praktisert akupunktur på sykehus i Kina hvor dette er en naturlig helsefremmende behandling. Kompetanseutviklingen fikk hun under tett veiledning av sykehusets mest profilerte leger. I tillegg fikk hun erfare det tette samarbeidet mellom østlig og vestlig medisin. Maria er også utdannet NLP coach ved MetaResource AS, som er markedsledende coachskole med fokus på tankesett, coaching og lederutvikling.

Maria er en faglig dyktig akupunktør og bidrar med å bygge opp Atlasklinikkens akupunkturavdeling og tverrfaglige samarbeid. Hun søker kontinuerlig ny kunnskap og har en original og kreativ måte å jobbe på, og er sterkt engasjert i å tilby et godt alternativ til tradisjonell medisinering. Hennes mål er å hjelpe flest mulig pasienter til en enklere og gladere hverdag, samt å introdusere og ufarliggjøre fagfeltet for nye målgrupper. Denne målsetningen nås best via gode resultater.

< Alle medarbeidere

Titler

  • Akupunktør

Medlem av

  • Norsk Akupunkturforening (NAFO)