Karolina 254x339

Kort om Karolina

Karolina er utdannet fysioterapeut Kielce Universitet og massør ved Bochnia høyskole i Polen. I tillegg har Karolina videreutdannet seg innen Mulligan teknikken som har fokus på manuelle behandlingsteknikker for en rekke muskel- og skjelettplager. Hun tok sin fysioterapiturnus i Krakow på en privat klinikk så vel som ved flere anerkjente sentralsykehus inkludert ortopedisk rehabilitering, reumatologi og neurologisk avdeling.

Hun har god erfaring med en rekke muskel- og skjelettlidelser og jobber mye med hodepinelidelserskulderplagernakke- og ryggsmerter som følge av overbelasting og/eller feilbelastninger samt hverdagsstress. Karolina har også lang erfaring med behandling av gravide, og utfører gravidmassasje. I tillegg har hun interesse innen Pilates og spisskompetanse innen ridning og aerobic som hun selv har drevet aktivt med i mange år.

Som massør er hun følgelig opptatt av å finne årsaken til plagene og implementerer ofte flere teknikker og en nøye analyse i å best tilby pasienter en effektiv behandling. Teknikkene hun ofte benytter inkluderer triggerpunktsmassasjeklassisk massasjebindevevsmassasje og idrettsmassasje.

Karolina tilbyr også lymfemassasje (Pneumatisk massasje), hvor hun benytter en spesialtilpasset maskin. Denne type behandling stimulerer muskel- og bindevev gjennom gjentakende avklemming via strømperbehandling festet på armer eller bein, som gradvis fremmer sentripetal sirkulasjon av blod og lymfe, med hensikt å hjelpe pasienter plaget med ødemer i armer og/eller bein. For å bestille denne type behandling kan du enkelt bestille en vanlig massasjetime hos Karolina, og gi beskjed på tlf: 22331050 om at du ønsker denne type behandling.

< Alle medarbeidere

Titler

  • Fysioterapeut (ikke norsk autorisasjon, dekkes ikke av forsikringsselskaper)
  • Massasjeterapeut