Karolina 254x339

Kort om Karolina

Karolina er utdannet fysioterapeut Kielce Universitet og massør ved Bochnia høyskole i Polen. I tillegg har Karolina videreutdannet seg innen Mulligan teknikken som har fokus på manuelle behandlingsteknikker for en rekke muskel- og skjelettplager. Hun tok sin fysioterapiturnus i Krakow på en privat klinikk så vel som ved flere anerkjente sentralsykehus inkludert ortopedisk rehabilitering, reumatologi og neurologisk avdeling.

Hun har god erfaring med en rekke muskel- og skjelettlidelser og jobber mye med hodepinelidelserskulderplagernakke- og ryggsmerter som følge av overbelasting og/eller feilbelastninger samt hverdagsstress. Karolina har også lang erfaring med behandling av gravide, og utfører gravidmassasje. I tillegg har hun interesse innen Pilates og spisskompetanse innen ridning og aerobic som hun selv har drevet aktivt med i mange år.

Som massør er hun følgelig opptatt av å finne årsaken til plagene og implementerer ofte flere teknikker og en nøye analyse i å best tilby pasienter en effektiv behandling. Teknikkene hun ofte benytter inkluderer triggerpunktsmassasjeklassisk massasjebindevevsmassasje og idrettsmassasje. I tillegg har Karolina erfaring med behandling og massasje av mellomgulv og abdominal muskulatur.

< Alle medarbeidere

Titler

  • Fysioterapeut (ikke norsk autorisasjon, dekkes ikke av forsikringsselskaper)
  • Massør