Karolina 254x339

Kort om Karolina

Karolina er utdannet fysioterapeut Kielce Universitet og massør ved Bochnia høyskole i Polen. I tillegg har Karolina videreutdannet seg innen Mulligan teknikken som har fokus på manuelle behandlingsteknikker for en rekke muskel- og skjelettplager. Hun tok sin fysioterapiturnus i Krakow på en privat klinikk så vel som ved flere anerkjente sentralsykehus inkludert ortopedisk rehabilitering, reumatologi og neurologisk avdeling.

Hun har god erfaring med en rekke muskel- og skjelettlidelser og jobber mye med hodepinelidelserskulderplagernakke- og ryggsmerter som følge av overbelasting og/eller feilbelastninger samt hverdagsstress. I tillegg har hun interesse innen Pilates og spisskompetanse innen ridning og aerobic som hun selv har drevet aktivt med i mange år.

Karolina tar for tiden en mastergrad innen manuellterapi som retter fokus på lidelser i nerve-, muskel- og skjelettsystemet. Utdanningen vil gi henne kompetanse i å analyse og vurdering av den nevro-muskulære- og biomekaniske funksjon i bevegelsesapparatet.

Som massør er hun følgelig opptatt av å finne årsaken til plagene og implementerer ofte flere teknikker og en nøye analyse i å best tilby pasienter en effektiv behandling. Teknikkene hun ofte benytter inkluderer triggerpunktsmassasjeklassisk massasjebindevevsmassasje og idrettsmassasje.

< Alle medarbeidere

Titler

  • Fysioterapeut (ikke norsk autorisasjon, dekkes ikke av forsikringsselskaper)
  • Massør
  • Mastergradsstudent i manuellterapi