Kort om Hildegunn

Hildegunn fullførte sin 5 årig mastergrad i kiropraktikk ved Macquaire university i Sydney, Australia i 2008. Her fikk hun prisen som beste klinikker, og har siden den gang jobbet ved flere tverrfaglige klinikker og opparbeidet seg bred og lang erfaring som kiropraktor.

Hun har tatt en rekke kurs innen flere forskjellige behandlingsteknikker og tilpasser alltid teknikken til pasientens behov og kasus. Hildegunn er opptatt av en helhetlig tilnærming og jobber tett med andre profesjoner for å oppnå best resultat for pasienten. Hun er en allsidig kiropraktor som behandler pasienter i alle aldre, både med akutte og kroniske plager. Videre besitter hun bred erfaring med bryst- og brystryggsmerter, nakke og korsrygg, samt plager i under- og overekstremiteter.

Gjennom de siste årene Hildegunn jobbet mye med musikere, blant annet i den norske opera og ballett og filharmonien. I tillegg har hun jobbet mye med store bedrifter og hjulpet mange ansatte med stress og kontorrelaterte lidelser. Ellers er Hildegunn er glad i en aktiv hverdag, og har tidligere spilt aktivt håndball og ellers drevet mye med sport. Hun er selv mor til to gutter på 7 og 9 år.

< Alle medarbeidere

Titler

  • Kiropraktor

Medlem av