Kort om Gro

Gro Visdal er utdannet massasjeterapeut gjennom Institutt for Helhetsmedisin og akupunktør gjennom Institutt for helse ved Høyskolen Kristiania. Hun har erfaring fra flere ulike tverrfaglige helseklinikker rundt om i Norge.

Ved Institutt for Helhetsmedisin fattet hun ekstra oppmerksomhet rundt kroppens samspill med hjernen og spesielt hva vi i dag betegner som psykosomatiske plager. Gro har sterk tro på at massasje og akupunktur kan bidra til å få bedre kontakt med egen kropp og påvirke en rekke positive fysiologiske reaksjoner i form av stressmestring, engstelse og uro, tretthet og utmattelse samt fremme avslapping og velvære. I tillegg har massasje og akupunktur vist seg å ha god effekt på en rekke ulike smertetilstander som etter hvert vil kunne påvirke hjernens oppfatningsevne og smertetoleranse.

Gro har erfaring med å jobbe tett med fysioterapeuter og spesielt psykomotorisk fysioterapi. Hun mener et tett og godt samarbeid mellom terapeut og pasient er viktig og inkluderer ofte respirasjonsøvelser i behandlingene for å oppnå ønsket resultat.

Gro har i grunnutdannelsen sin som massør og senere videreutdannelse som massasjeterapeut opparbeidet seg inngående kunnskap i muskulær diagnostisering og behandling. Hun har alltid fokus på en helhetlig behandling men tilpasser behandlingene etter pasientens ønsker, men da med en faglig anbefaling. Denne tilnærmingen inkluderer triggerpunktsmassasje, klassisk massasje, bindevevsmassasje, gravidmassasje, lymfedrenasje, terapeutisk tøyning og idrettsmassasje. I tillegg har Gro kunnskap om kinesiotaping og treningsveiledning. Sistnevnte er svært viktig for å oppnå langvarige resultater da vi vet at aktiv tilnærming de fleste tilfeller overgår passive. Sammen med massasje utfører Gro akupunktur. Både muskulær nålebehandling og klassisk akupunktur finnes i hennes repertoar. Gro har hatt praksis i klassisk akupunktur på flere sykehus i Nanjing i Kina høsten 2016. Hun bruker også kopping som et aktivt verktøy for behandling av bindevev og for sirkulatoriske gevinster, samt å behandle ubalanser i kroppen ut i fra Tradisjonell Kinesisk Medisinsk perspektiv.

Gjennom de siste årene har hun jobbet mye med forebygging og behandling av betennelsestilstander i bindevev, muskler og sener hos musikere. Gro har videreutdanning i IMS (IntraMuskulær stimulering) og er svært opptatt av kunnskap og kompetanseutvikling. Hun vil i årene som kommer fortsette å ta ulike kurs.

Gro Visdal har dessverre sluttet å jobbe fulltid som massør og akupunktør på Atlasklinikken, da hun flytter fra Oslo. Til info vil Gro besøke klinikken 1-2 ganger per måned for å behandle og følge opp sine pasienter. Ta kontakt med resepsjonen på 22 33 10 50 eller send en e-post til post@atlasklinikken.no for ytterligere informasjon.

< Alle medarbeidere

Titler

  • Akupunktør
  • Massasjeterapeut

Medlem av