Osteopat Elise Indahl Sandnes

Kort om Elise

Elise er utdannet Osteopat D.O MNOF ved Høyskolen Kristiania i Oslo. Dette er en fireårig offentlig godkjent utdannelse som består av medisinske fag som anatomi, fysiologi, nevrologi, biomekanikk og patologi. Gjennom hele studiet går teori og praksis hånd i hånd.

Utdannelsen består av bachelor i osteopati, samt et profesjonsår som gir en sertifisering som Diplomert Osteopat (DO). Profesjonsåret er et krav for medlemskap i Norsk Osteopat Forbund (NOF) og er den eneste kvalitetssikringen for osteopater i Norge.

Elise behandler pasienter i alle aldre med både akutte- og kroniske muskel,-skjelett og fordøyelsesrelaterte plager. Hun bruker god tid med pasienten og har som formål med behandlingen å oppnå en funksjonell og smertefri kropp. Som osteopat benytter hun seg av et bredt utvalg av manuelle teknikker som justeres individuelt for hver enkelt pasient. Hun kan i tillegg utføre nålebehandling (dry-needling).

Elise har drevet aktivt med ulike idretter, i hovedsak fotball, handball og skiskyting. Med bakgrunn fra idrettslinje og kurs i Forsvaret har hun kompetanse og interesse for treningslære og idrettsskader, som hun også videre vil ta flere kurs i. Elise er også sertifisert personlig trener. Andre interesseområder er hodepine, kjeve/nakke/rygg/bekken, stress- og fordøyelsesrelaterte plager.

Hun har stor tro på tverrfaglig samarbeid. Hun mener det er nøkkelen til utvikle seg selv som terapeut, og ikke minst for å oppnå best mulig resultat på pasientbehandling.

Du vil også møte Elise i resepsjonen. Hun er serviceinnstilt og vil gi deg all relevant informasjon og veiledning du trenger. Hennes faglige kompetanse vil da være høyst relevant i denne forbindelse.

< Alle medarbeidere

Titler

  • Osteopat D.O MNOF
  • Massør
  • Personlig trener

Medlem av