Massør Aurora Gynnild

Kort om Aurora

Aurora er utdannet massør og massasjeterapeut ved Institutt for helhetsmedisin i Oslo.

Aurora har alltid vist at hun vil jobbe med mennesker, og etter å ha prøvd seg på flere arenaer fant hun fort ut at det å hjelpe mennesker var noe som engasjerer. Hun har god erfaring med å jobbe tett med mennesker i alle aldre, da hun eksempelvis har vært aktiv trener innen barneidrett, jobbet i barnehage og har lang praksis fra eldreomsorgen.

Tross sin unge alder, har Aurora allerede opparbeidet seg lang erfaring, og noe av det som har fanget hennes interesse er hvordan kroppen henger sammen på en så kompleks måte. At smerten sitter et sted, men plagen et annet er et av flere eksempler på hvor mye kroppen jobber i ett, og en stor fasinasjon for Aurora.

Aurora benytter ulike manuelle teknikker, og utfører blant annet klassisk massasje, idrettsmassasje, triggerpunktsmassasje og gravidmassasje. I tillegg interesserer hun seg spesielt for behandling i kombinasjon med trening og fysisk aktivitet. Hun har tro på at bevegelse sjeldent er en fiende, og at det stort sett bare gir en ekstra gevinst i samspill med behandling.

< Alle medarbeidere

Titler

  • Massasjeterapeut

Medlem av