Akupunktør Anette Bratberget Jensen

Anette har en bachelorgrad i akupunktur fra institutt for helsevitenskap, ved Høyskolen Kristiania. Første året innebærer medisin grunnfag, funksjonell anatomi og fysiologi. I tillegg har hun hatt praksis i klassisk akupunktur i Kina på flere sykehus i Nanjing høsten 2016. I bacheloroppgaven skrev hun om søvnproblemer og akupunktur.

Et helhetlig syn på helse er Anette opptatt av, der hun tilpasser behandlingen etter pasientens behov og ønsker. Hun mener at akupunktur kan bidra til å få bedre kontakt med seg selv. Hun har stor interesse for hvordan det fysiologiske, psykologiske og ytre omgivelser henger sammen og hvordan opplevelser i livet lager avtrykk i kropp og sinn.

Anette interesserer seg for og har erfaring med kroniske og akutte smerter og betennelsestilstander i muskel- og skjelettsystemet, hodepine og migrene, søvnproblemer, kronisk utmattelse, avhengighet, stress og emosjonelle plager. I tillegg til hormonelle plager som hetetokter eller menstruasjonsplager.

Ved siden av klassisk akupunktur etter den tradisjonelle kinesiske teorien, har hun videreutdanning i triggerpunkter og intramuskulær stimulering som er behandling av muskel- og skjelettlidelser (IMS). Koppingmassasje i kombinasjon med akupunktur er et verktøy som hun ofte bruker for blant annet smertetilstander.

Hun har NADA- øreakupunktur sertifikatet, som benyttes som et supplement i behandling av rusmiddelavhengighet og ulike psykiske plager som angst, uro og lettere depresjoner. Hun har erfaring med bruk av NADA- akupunktur ved røykeslutt, sammen med klassisk akupunktur.

Anette er enhetsterapi student hos overlege Audun Myskja som har mer enn tretti års erfaring med integrert medisin. Studiet er en syntese av det beste fra medisinsk metode og komplementære terapier. Enhetsterapi er en 3-årig utdannelse som gir en fagkompetanse om hvordan kropp og sinn virker sammen i praksis. Anette bruker ofte teknikker fra enhetsterapistudiet sammen med akupunktur.

Anette er medlem i akupunkturforeningen, og har tatt en rekke kurs innen akupunktur for å utvide sin verktøykasse. Dette er blant annet kurs som Balance Method med Dr. Tan, Akupunktur for søvnløshet med Dr. Hamid Montakab og videreutdanning i triggerpunkter og IMS.

< Alle medarbeidere

Titler

  • Akupunktør

Medlem av