Atlasklinikken er et tverrfaglig helsesenter med klinikker sentralt i Oslo, Bergen og Sandnes/Stavanger. Våre helsesentre har sterkt fokus på kompetanse, kunnskap og resultater. Vi spesialiserer oss på nakkesmerter, hodepine, migrene og ryggplager, samt svimmelhet / krystallsyke. I tillegg har vi god erfaring på allergiplager, søvnproblematikk, hetetokter og fordøyelsesplager gjennom våre akupunkturavdelinger. Våre fysioterapeuter spesialiserer seg på skulder, knær og ankelproblematikk, og våre osteopater har spisskompetanse på hofteplager og områderelaterte plager. Vi behandler både akutte og langvarige plager, samt forebyggende behandling.

Høy faglig kompetanse står sentralt hos oss og Atlasklinikken er i dag ledende innen helsefaglig klinisk forskning. I tillegg til å ha fått god mediadekning på grunn av sitt forskningsarbeid, har flere av våre medarbeidere publisert internasjonale vitenskapelige artikler på hodepine, nakkeplager, svimmelhet, ryggsmerter og ernæring i anerkjente internasjonale medisinske tidsskrifter. Våre kompetansesentre ønsker å være ledende i Norge og derfor søker våre terapeuter videreutdanning mens andre jobber med forberedende forskningsarbeid. Som et ledd i vår utvikling, driver Atlasklinikken også med omfattende foredragsvirksomhet for ulike universiteter, organisasjoner og klinikker, og vi er svært aktive i media (avis, radio og TV) som ekspertkommentatorer.

Vi tilbyr kiropraktikk, fysioterapi, akupunktur, osteopati og massasje. Atlasklinikkens visjon er å gi våre pasienter et liv i bevegelse gjennom en friskere og mer aktiv hverdag, derfor vil vi ivareta alle aspekter i et behandlingsforløp som ofte inkluderer smertelindring, funksjonsbedring, kunnskapsformidling, ernæringsrådgiving og ergonomiske tilpasninger i hjemmet og/eller på jobb. Som et utvidet tilbud til våre kunder og det faktum at vi også ønsker å holde sykefraværet nede, så tilbyr vi akuttimer utenom arbeidstid og på helligdager de få gangene dette er nødvendig. I tilfeller hvor det er behov, så vil den lokale klinikken søke bistand fra våre nasjonale samarbeidspartnere som inkluderer legespesialister, psykologspesialister eller radiologiske institutt. Klinikkene våre har tett samarbeid med alle helseforsikringsselskap og du kan enkelt benytte din forsikring hos oss. Ved å velge Atlasklinikken oppnår du resultater basert på vitenskapelig kunnskap og klinisk erfaring!

Sentral beliggenhet

Våre klinikker er lokalisert i hjertet av Oslo, Bergen og Sandnes/Stavanger. Dette gir gode offentlig transportmuligheter og parkering samt tidsbesparelser for våre kunder.

Erfarne terapeuter

Alle våre terapeuter innehar høy kompetanse, ambisjoner, grundig utdannelse og flere års klinisk erfaring. Du skal derfor alltid forvente kvalitet og føle deg trygg hos oss!

Moderne utstyr

Atlasklinikken har gode partnere som alle leverer det beste utstyret til oss. Moderne utstyr er nødvendig for å oppnå ønskelige resultater og er en selvfølge for oss.

God service

Din kundeopplevelse starter fra du besøker hjemmesiden til du går ut av klinikken ferdig behandlet. Vi investerer derfor i intern og ekstern kompetanse.

Kort ventetid

Vår lange erfaring gjør at vi er gode til å estimere behandlingstider og prognoser. Dette betyr minimalt med venting samt effektiv behandling for våre kunder.

Klinisk forskning

Vi er ledende innen klinisk forskning og formidler denne kunnskapen internt på klinikken, til våre respektive fagmiljø, til andre faggrupper, til våre pasienter, og til media.

Våre medarbeidere

Oslo

Aleksander Chaibi

PhD, Kiropraktor og fysioterapeut

Ole Sommerseth

Kiropraktor og klinikksjef

Kiropraktor Pernille Irgens

Pernille Irgens

Kiropraktor

Kiropraktor Daniel Vestøl

Daniel Vestøl

Kiropraktor og ernæringsterapeut

Fysioterapeut Marika

Marika Aliranta

Fysioterapeut

Osteopat Elise Indahl Sandnes

Elise Indahl Sandnes

Osteopat og massør

Roberta massør

Roberta Corallo

Massasjeterapeut

Karolina Stalmach

Massasjeterapeut

Gro Visdal

Akupunktør og massasjeterapeut

Cathrine resepsjonist

Cathrine Villars-Dahl

Resepsjonsmedarbeider

Susanne M. Pedersen

Resepsjonsmedarbeider

Marianne Samuelsen

Daglig leder

Bergen

Patrick Hammeren Kiropraktor

Patrick Hammeren

Kiropraktor og klinikksjef

Anja Johansen Kiropraktor

Anja Johansen

Kiropraktor

Karoline Marx Fysioterapeut

Karoline Marx

Fysioterapeut

Katrine Gabrielsen

Fysioterapeut

Kiri Lovise Njøten

Fysioterapeut

Lena Vedå

Resepsjonsmedarbeider

Sandnes

Jan Eivind Braaten

Kiropraktor og klinikksjef

Knut Andersen

Kiropraktor og PhD

Lene Borg Vatne

Fysioterapeut