Atlasklinikken er et tverrfaglig helsesenter med klinikker sentralt i Oslo og Bergen med sterkt fokus på kompetanse, kunnskap og resultater. Våre spesialområder, forutenom de vanlige nakke- og ryggplagene, er hodepine, svimmelhet og barnelidelser. I tillegg har vi god erfaring på allergiplager, søvnproblematikk, hetetokter og fordøyelsesplager gjennom akupunkturavdelingen.

Høy faglig kompetanse står sentralt hos oss, og Atlasklinikken er i dag ledende innen helsefaglig klinisk forskning. I tillegg til å ha fått god mediadekning på grunn av sitt forskningsarbeid, har våre medarbeidere publisert flere vitenskapelige artikler på hodepine og svimmelhet i anerkjente internasjonale tidsskrifter. Vi har også terapeuter som jobber med forberedende forskningsarbeid.

Vi tilbyr kiropraktikk, akupunktur, osteopati, fysioterapi , massasje og yoga.  Vi har kveldsåpent i tillegg til lørdager og tilbyr akutttimer utenom arbeidstid, og på helligdager. Atlasklinikkens visjon er å gi våre pasienter et liv i bevegelse gjennom en friskere og mer aktiv hverdag. Vi behandler både akutte og langvarige plager, samt forebyggende behandling. Ved å velge Atlasklinikken oppnår du resultater basert på vitenskapelig kunnskap og klinisk erfaring!

Sentral beliggenhet

Våre klinikker er lokalisert i hjertet av Oslo og Bergen sentrum. Dette gir gode offentlig transportmuligheter og parkering samt tidsbesparelser for våre kunder.

Erfarne terapeuter

Alle våre terapeuter innehar høy kompetanse, ambisjoner, grundig utdannelse og flere års klinisk erfaring. Du skal derfor alltid forvente kvalitet og føle deg trygg hos oss!

Moderne utstyr

Atlasklinikken har gode partnere som alle leverer det beste utstyret til oss. Moderne utstyr er nødvendig for å oppnå ønskelige resultater og er en selvfølge for oss.

God service

Din kundeopplevelse starter fra du besøker hjemmesiden til du går ut av klinikken ferdig behandlet. Vi investerer derfor i intern og ekstern kompetanse.

Kort ventetid

Vår lange erfaring gjør at vi er gode til å estimere behandlingstider og prognoser. Dette betyr minimalt med venting samt effektiv behandling for våre kunder.

Inkludert i fagmiljøet

Våre terapeuter er ivrige deltakere i sine respektive fagmiljø. Vi både bidrar internt og eksternt i media med denne kompetansen samt lærer av dette selv.

Våre medarbeidere

Oslo

Aleksander Chaibi

Kiropraktor og fysioterapeut

Kiropraktor Pernille Irgens

Pernille Irgens

Kiropraktor og klinikksjef

Ole Sommerseth Kiropraktor

Ole Sommerseth

Kiropraktor

Kiropraktor Daniel Vestøl

Daniel Vestøl

Kiropraktor og ernæringsterapeut

Fysioterapeut Emil Bruset Ludvigsen

Emil Bruset Ludvigsen

Fysioterapeut og massasjeterapeut

Massør Johanna Imppola

Johanna Imppola

Fysioterapeut, massasjeterapeut og yogaterapeut

Gro Visdal

Akupunktør og massasjeterapeut

Thomas Olsson

Massasjeterapeut

Karolina Stalmach

Massasjeterapeut

Susanne M. Pedersen

Resepsjonsmedarbeider

Resepsjonsmedarbeider Eline

Eline Schjoldager Jørgensen

Resepsjonsmedarbeider

Resepsjonsmedarbeider Elin Skølt

Elin Skølt

Resepsjonsmedarbeider

Bergen

Kiropraktor Patrick Hammeren

Patrick Hammeren

Kiropraktor og klinikksjef

Kiropraktor Anja Johansen

Anja Johansen

Kiropraktor

Ronny Hope

Kiropraktor

Arvid Hope

Fysioterapeut og akupunktør

Fysioteraåeut Karoline Marx

Karoline Marx

Fysioterapeut og massasjeterapeut