Atlasklinikken er et tverrfaglig helsesenter med klinikker sentralt i Oslo og Bergen med sterkt fokus på kompetanse, kunnskap og resultater. Våre spesialområder, foruten de vanlige nakke- og ryggplagene, er hodepine, svimmelhet og barnelidelser. I tillegg har vi god erfaring på allergiplager, søvnproblematikk, hetetokter og fordøyelsesplager gjennom akupunkturavdelingen.

Høy faglig kompetanse står sentralt hos oss, og Atlasklinikken er i dag ledende innen helsefaglig klinisk forskning. I tillegg til å ha fått god mediadekning på grunn av sitt forskningsarbeid, har våre medarbeidere publisert flere vitenskapelige artikler på hodepine og svimmelhet i anerkjente internasjonale tidsskrifter. Vi har også terapeuter som jobber med forberedende forskningsarbeid.

Vi tilbyr kiropraktikk, akupunktur, osteopati, fysioterapi , massasje og yoga.  Vi har kveldsåpent i tillegg til lørdager og tilbyr akuttimer utenom arbeidstid, og på helligdager. Atlasklinikkens visjon er å gi våre pasienter et liv i bevegelse gjennom en friskere og mer aktiv hverdag. Vi behandler både akutte og langvarige plager, samt forebyggende behandling. Ved å velge Atlasklinikken oppnår du resultater basert på vitenskapelig kunnskap og klinisk erfaring!

Sentral beliggenhet

Våre klinikker er lokalisert i hjertet av Oslo og Bergen sentrum. Dette gir gode offentlig transportmuligheter og parkering samt tidsbesparelser for våre kunder.

Erfarne terapeuter

Alle våre terapeuter innehar høy kompetanse, ambisjoner, grundig utdannelse og flere års klinisk erfaring. Du skal derfor alltid forvente kvalitet og føle deg trygg hos oss!

Moderne utstyr

Atlasklinikken har gode partnere som alle leverer det beste utstyret til oss. Moderne utstyr er nødvendig for å oppnå ønskelige resultater og er en selvfølge for oss.

God service

Din kundeopplevelse starter fra du besøker hjemmesiden til du går ut av klinikken ferdig behandlet. Vi investerer derfor i intern og ekstern kompetanse.

Kort ventetid

Vår lange erfaring gjør at vi er gode til å estimere behandlingstider og prognoser. Dette betyr minimalt med venting samt effektiv behandling for våre kunder.

Inkludert i fagmiljøet

Våre terapeuter er ivrige deltakere i sine respektive fagmiljø. Vi både bidrar internt og eksternt i media med denne kompetansen samt lærer av dette selv.

Våre medarbeidere

Oslo

Aleksander Chaibi

PhD, Kiropraktor og fysioterapeut

Ole Sommerseth Kiropraktor

Ole Sommerseth

Kiropraktor og klinikksjef

Kiropraktor Pernille Irgens

Pernille Irgens

Kiropraktor

Kiropraktor Daniel Vestøl

Daniel Vestøl

Kiropraktor og ernæringsterapeut

Kiropraktor Karoline Aalberg

Karoline Aalberg

Kiropraktor

Fysioterapeut Marika

Marika Aliranta

Fysioterapeut og massør

Fysioterapeut Henrik Legernes

Henrik Legernes

Fysioterapeut

Camilla Lee Lundemo

Fysioterapeut og massør

Karolina Stalmach

Massasjeterapeut

Roberta massør

Roberta Corallo

Massasjeterapeut

Osteopat Elise Indahl Sandnes

Elise Indahl Sandnes

Osteopat og massør

Gro Visdal

Akupunktør og massasjeterapeut

Cathrine resepsjonist

Cathrine Villars-Dahl

Resepsjonsmedarbeider

Susanne M. Pedersen

Resepsjonsmedarbeider

Marianne Samuelsen

Daglig leder

Bergen

Patrick Hammeren Kiropraktor

Patrick Hammeren

Kiropraktor og klinikksjef

Anja Johansen Kiropraktor

Anja Johansen

Kiropraktor

Karoline Marx Fysioterapeut

Karoline Marx

Fysioterapeut

Kiri Lovise Njøten

Fysioterapeut

Erik Aarland Massør

Erik Aarland

Massasje- og muskelterapeut

Rebecka Refvik

Osteopat og massør

Lena Vedå

Resepsjonsmedarbeider