Skip to main content

Vi søker akupunktør til klinikken i Oslo

By 14. april 2021Nyheter
Atlasklinikken søker nye medarbeidere

Vår avdeling i Oslo sentrum søker dyktige og proaktive terapeuter som ønsker å jobbe i et godt og utviklet tverrfaglig miljø. På grunn av stor pågang, søker vi i dag etter en akupunktør.

Atlasklinikken er et etablert tverrfaglig helsesenter med klinikker i Oslo, Bergen og Sandnes. Vi har et sterkt fokus på kompetanse, kunnskap og resultater gjennom vårt akademi. Vi har godt innarbeidet infrastruktur, hvor våre resepsjonsansatte administrerer den daglige driften. Atlasklinikken står for alt innkjøp av utstyr samt journalsystemer.

Høy faglig kompetanse står sentralt hos oss, og Atlasklinikken er i dag ledende innen helsefaglig klinisk forskning. Våre terapeuter har bidrat i media med klininsk folkeopplysning i tillegg til en god del mediedekning på grunn av sitt forskningsarbeid. Terapeutene hos oss blir derfor nå ofte benyttet som eksperter innen sine respektive fagfelt ved forespørsler fra ulike nyhetsmedier.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Kvalifisert akupunktør
  • Medlem av Akupunkturforeningen
  • En motivert og engasjert person som ønsker å jobbe i et tverrfaglig miljø
  • Selvstendig terapeut som kan utvikle og skape nye relasjoner til nærmiljøet samt samarbeidspartnere
  • Har en sterk drivkraft i å utvikle sin egen og klinikkens praksis og renommé
  • Innehar gode kommunikasjonsevner

Søknad med CV, attester og referanser sendes til: marianne@atlasklinikken.no

Ønskes ytterligere opplysninger om stillingen kan du besøke vår nettside eller ta kontakt med marianne@atlasklinikken.no

Vi ønsker at referanser oppgis.