Timebestilling

  Oslo: 22 33 10 50

  Bergen: 55 22 10 50

Sandnes: 99 55 10 50

Akutte nakke- eller ryggsmerter? Vi kan hjelpe deg!

Atlasklinikken er et tverrfaglig helsesenter som tilbyr behandling av muskel-, skjelett- og nervesystemet. Våre spesialområder foruten de vanlige nakke– og ryggplagene er hodepine, svimmelhet og barnelidelser. Les mer om klinikken og vårt arbeid her.

Forskning viser at behandling hos kiropraktor er mer effektivt mot akutte nakke- og ryggsmerter enn konvensjonell medisinsk behandling. Dessverre oppstår disse og andre plager ofte når du minst venter det og på ugunstige tidspunkt utenfor normal arbeidstid. Rask behandling er svært viktig for å redusere dine smerter og lege skaden optimalt slik at tilbakefall og forverring unngås.

I tillegg til å ha kveldsåpent, tilbyr Atlasklinikken lørdagsklinikk både i Oslo, Bergen og Sandnes/Stavanger. På lørdagsklinikken tilbyr vi ikke bare kiropraktikk, men også massasje, osteopati eller fysioterapi.

Vi har også en rullerende vaktordning mellom våre kiropraktorer og tilbyr akuttvakt på søndager og helligdager. Resepsjonistene våre vil gi deg råd og veiledning samt kontakte en av våre kiropraktorer slik at du får den nødvendige hjelp raskt og effektivt. Skulle du trenge sykemelding grunnet dine akutte plager kan kiropraktorer som primærkontakt også sykemelde.

Ring oss for akutt time!