Pasienthistorie │En mann med enorme hodesmerter ble frisk etter intensiv behandling hos kiropraktor Aleksander Chaibi på Atlasklinikken

Mann, 30-40 år

Etter å ha vært plaget med vondt i korsrygg i en periode, opplevede jeg det store marerittet en dag jeg satt på jobben. Plutselige voldsomme hodesmerter, lyder i hodet, dobbeltsyn og kvalme. Etter å ha vært kasteball mellom leger i en periode (med CT scanning, etc.) – så ble jeg anbefalt kiropraktor Aleksander Chaibi hos Atlasklinikken av en kollega. På dette tidspunkt hadde jeg vært sengeliggende i 5 dager, uten mulighet til å stå på beina pga enorme hodesmerter.

Jeg var overbevist om at jeg aldri kom til arbeide igjen. Hos Aleksander fikk jeg en fantastisk oppfølging. Han var tydelig på at han forstod hva som var problemet og at ”dette skal vi ordne – du kommer til å bli bra igjen”. Han var veldig nøye med å forklare hva vi gjorde til enhver tid og hvorfor – og ikke minst hvordan han antok jeg kom til å reagere på hver behandling. Da alt viste seg å stemme på en prikk var det lett å ha tillit til hans kompetanse og evne til å gjøre meg hel t frisk.

Etter noen ukers intensiv behandling var jeg tilbake igjen på jobb – friskere en før. I tillegg fikk jeg oppfølging over de neste par mnd. Jeg er ekstremt imponert og gir de varmeste anbefalinger.

Bildet er ikke av reell pasient, men kun for illustrasjon.