Pasienthistorie │En kvinne i trettiårene med langvarige kneplager på grunn av trening fikk hjelp av kiropraktor på Atlasklinikken

Kvinne, 30-40 år

Jeg har i flere år hatt gjentakende kneproblemer i forbindelse med trening. Like etter påske dukket problemene opp igjen ifb med sykling. Etter noen uker ble smertene på yttersiden av kneet så sterke at turene begrenset seg til 4-5 km økter, noe som ikke gav særlig tilfredstillende treningseffekt. Tre dager etter første besøk hos kiropraktor Aleksander Chaibi hadde jeg en smertefri tur på 15 km. Med to behandlinger i uken kunne jeg gradvis sykle lengre distanser, og etter tre uker syklet jeg Oslo-Kristiansand.

I tillegg til at behandlingen i seg selv viste seg å være så effektiv, fikk jeg fra første behandling av grundig informasjon om smerteårsakene og viktigst av alt hjemmeøvelser der jeg selv kunne bidra til å optimalisere tilfriskingen. I flere år har jeg hatt lyst til å sykle Nordkapp-Lindesnes. Takket være behandlingen ved Atlasklinikken skal jeg i sommer gjennomføre denne turen – uten kneproblemer.

Bildet er ikke av reell pasient, men kun for illustrasjon.