Pasienthistorie │Pasient med øresus og ryggsmerter fikk effektiv behandling hos kiropraktor Aleksander Chaibi på Atlasklinikken

Kvinne, 20-30 år

Jeg oppsøkte kiropraktor Alekander etter akuttsmerter i rygg, samt øresus. Det viste seg at begge problemene skyldes lengre tids overbelastning som følge av jusstudier. Etter daglig behandling i en uke, samt gode råd, ble ryggen helt bra igjen. Hva gjelder øresuset, har jeg hatt problemer med dette i varierende grad i flere år. Øresuset kan beskrives som lyden av å legge øret inntil et skjell, og minner således om sjø/bølger/vind fremfor pipelyd. Jeg opplevde øresuset som ekstra høyt i perioder med mye stress.

Aleksander fjernet til min store glede øresuset med ett knekk i nakken. Det var overhodet ikke vondt eller skremmende. Jeg har tidligere oppsøkt andre kiropraktorer for dette problemet, uten å bli kvitt øresuset. Aleksander vet absolutt hva han driver med, og er svært flink på å forklare hva som er problemet og hvordan han vil gå frem for å løse det – noe jeg opplevde som veldig betryggende.

Jeg kan ikke annet enn å anbefale Aleksander på det varmeste!

Bildet er ikke av reell pasient, men kun for illustrasjon.