Pasienthistorie │En pasient i femtiårene ble behandlet av kiropraktor på Atlasklinikken for ryggsmerter og mulig prolaps

Mann, 50-60 år

Undertegnede fikk i 2010 intense ryggsmerter etter en skitur. Trodde smertene ville gå over av seg selv. Tok etter hvert kontakt med Atlasklinikken og fikk etter en grundig undersøkelse av Aleksander Chabi, med blant annet røntgenbilder, konstatert en prolaps. Ble forespeilet en behandlingsperiode på 2 til 3 måneder. Allerede etter 4. behandling var jeg merkbart bedre. Etter 3 måneder var jeg helt bra i ryggen. Behandlingen medførte ikke noen form for smerte og jeg kjente bedring fra gang til gang.

På slutten av behandlingsperioden ble det utarbeidet ett treningsprogram som jeg skulle følge for å stryke musklene i ryggen og hindre gjentagelse av ryggsmertene. Jeg har vært inne til kontroll hver 6. måned og fått konstatert at alt er fint med ryggen min og samtidig fått gjort noen små korreksjoner som forebygger nye smerter.

Hos Atlasklinikken har jeg blitt tatt på alvor, har fått god og kyndig behandling og rettledning. Føler at de bryr seg om meg som pasient og ser hele mennesket de behandler. Kan trygt anbefale Atlasklinikken til andre som opplever utfordringen med sin helse knyttet til nakke, rygg eller muskelplager.

Bildet er ikke av reell pasient, men kun for illustrasjon.