Kort om Viktor

Viktor er utdannet massør ved Axelsons Institutt i Oslo og er medlem av Norges Massasjeforbund. Gjennom utdannelsen har han fått en grundig gjennomgang av kroppens anatomi, dens funksjoner, mulige plager, og en rekke forskjellige behandlingsformer.

Han tilbyr i dag klassisk massasje, triggerpunktsmassasje, idrettsmassasje og segmentmassasje.

Videre har Viktor et høyt fokus på en nøye undersøkelse, som inkluderer medisinsk historie og bruker deretter den riktige teknikken for den enkelte for å gi så optimal behandling som mulig. God dialog med klienten og videre veiledning er også noe som prioriteres høyt for å oppnå langsiktige resultater.

Viktor har erfaring med å behandle pasienter i et stort aldersspekter, med en rekke forskjellige plager og symptomer. Han har stor interesse i behandling av skuldre, nakke og ryggsmerter. Å jobbe tett med annet helsepersonell for å sikre helheten når det gjelder klientens plager, er for Viktor den beste måten å jobbe på. Han har et høyt fokus på en smertefri og funksjonell kropp.

Han er selv en veldig aktiv person, og er spesielt interessert i løping. Dette gir han forståelse og erfaring når det kommer til frustrasjonen mange av oss føler på når kroppen ikke samarbeider i forbindelse med trening. Som resultat av denne interessen ønsker han å spesialisere seg innen sportsrelaterte plager. Eksempler på slike plager er smerter i hofte, kne og ankel, da dette er noe mange hverdagsutøvere innenfor løping lider av. Viktor har også fra egen erfaring og interessen for løping, tilegnet seg kunnskap om kondisjonstrening og skadeforebyggende metoder for dette området.

< Alle medarbeidere

Titler

  • Massør

Medlem av