Kort om Thomas

Thomas er utdannet fysioterapeut ved OsloMet – Storbyuniversitetet. I sin utdanning har han opparbeidet seg erfaring fra kommune- og spesialisthelsetjeneste med undersøkelse og rehabilitering av ortopediske, nevrologiske og medisinske pasienter. Han har i tillegg flere års erfaring som personlig trener og slyngeinstruktør.

For å spesialisere seg innen diagnostikk og behandling av skuldre, albue og korsrygg har han gjennomført kurs via Orthopeadic Medicine International, og med gjennomført FIFA Medical Diploma har han også opparbeidet seg kunnskap innen rehabilitering av belastningsskader knyttet til hofter, knær, legger og ankler.

For Thomas er det viktig å få pasientene sine tilbake til en hverdag som ikke begrenses av smerter, og hans mål vil alltid være å hjelpe pasientene sine tilbake til meningsfylte aktiviteter, enten det er snakk om idrett, hobbyer eller dagligdagse aktiviteter. For å kunne hjelpe pasientene sine best mulig tar han jevnlig kurs, og han holder seg alltid oppdatert på det nyeste innen forskning.

Thomas bruker en kombinasjon av tilpassede øvelser og manuelle mobiliseringsteknikker i behandlingen sin. Han er opptatt av å se helhetlig på pasientens tilstand, og han tilrettelegger for enkle endringer i bevegelsesmønstre og livsstil der det er relevant.

Han er selv meget aktiv og har tidligere spilt både fotball og bordtennis aktivt, og har i de senere årene drevet med egentrening med fokus på styrke og kondisjon.

< Alle medarbeidere

Titler

  • Fysioterapeut

Medlemskap