Kort om Roberta

Roberta er utdannet fysioterapeut ved University of Catania i Italia. Etter å ha fullført utdannelsen med en hovedoppgave som omhandlet håndlidelser hos musikere, har hun kontinuerlig forbedret seg med etterutdanning. Roberta har blant annet etterutdanning og kurs i bindevevsbehandling, Global Postural Reeducation, Mulligan teknikker og manuell lymfedrenasje.

Roberta har lang erfaring og har tidligere jobbet flere år i en tverrfaglig medisinsk klinikk i Italia. Her jobbet hun med et bredt spekter av muskel- og skjelettlidelser og holdningsrelaterte plager hos yngre, voksne og eldre pasienter. I tillegg til dette har hun opparbeidet seg erfaring med pasienter innenfor ortopedi, traumatologi, nevrologi og geriatri ved og innenfor sykehus og kommunle institusjoner. Roberta samarbeidet også i mange år med en forening som fremmet selvbevissthet gjennom aktivitet.

Hun har stor interesse av å lære mer om hvordan man kommer i kontakt med seg selv og sin egen kropp, og hun ønsker å fortstå sammenhengen mellom kropp og sinn. Roberta mener at et tverrfaglig samarbeid mellom ulike helseprofesjoner er det beste for å se helheten, og for å gi pasientene det mest fullverdige tilbudet for sine nerve-, muskel- og skjelettplager.

Roberta jobber helhetlig og tar alle aspekter av pasientens liv til betraktning, og gir en behandling som er individuelt tilpasset for hver enkelt pasient. Hun har fokus på en grundig sykehistorie og undersøkelse, og kombinerer et bredt spekter av teknikker for å gi den mest effektive behandlingen til sine pasienter. Roberta har gjennom mange års praksis opparbeidet seg god erfaring med å behandle pasienter med nakke– og korsryggsmerter, smerter i øvre og nedre ekstremitet, kjeveleddsproblematikk og plager i diafragma (mellomgulv). Hun har også erfaring med å forebygge og behandle plager hos idrettsutøvere og musikere.

Roberta tilbyr klassisk massasje, bindevevsmassasje, triggerpunktbehandling, idrettsmassasje og manuell lymfedrenasje. Hun behandler også gravide som har behov for lymfedrenasje, og kvinner som har lymfeødem i armer etter en eventuell operasjon i området.

< Alle medarbeidere

Titler

  • Massasjeterapeut
  • Fysioterapeut (ikke norsk autorisasjon, dekkes ikke av forsikringsselskaper)