Kiropraktor Pernille Irgens

Kort om Pernille

Pernille har 15 års klinisk erfaring som kiropraktor. Hun fikk sin Master i kiropraktikk i England, og jobbet de første 10 årene i Italia og England. Hennes masteroppgave omhandlet nakkesmerter og rehabilitering, og er blitt publisert og presentert ved en rekke konferanser. Hun har også vært medforfatter på en studie som omfattet måling av plager i hele muskelskjelett systemet, med spesiell fokus på korsrygg. De siste 5 årene har hun jobbet i sin hjemby, Grimstad, men har nå flyttet til Oslo for å kunne kombinere forskning og klinisk behandling. Pernille jobber for tiden deltid som forsker ved Universitetet i Oslo hvor hun er godt i gang med sin doktorgrad på nakkeplager.

Etter studietiden har hun vært veldig aktiv innen videreutdanning, og tatt diverse kurs både innen behandling av idrettsskader, ekstremiteter (skulder, kne, føtter etc) og rehabilitering, samt gravide og barn.

Som tidligere toppidrettsutøver i svømming har hun god erfaring med trening og skader, der hun jevnlig konsulterer og holder foredrag for foreninger og klubber om hvordan optimalisere trening og forebygge skader. Hun har behandlet en rekke toppidrettsutøvere innen bl.a. svømming, friidrett, golf, turn, fotball og kickboxing, som gir en erfaring som også kommer den mindre aktive pasienten til gode. Hun er spesielt interessert i enkle tips og metoder for å øke aktiviteten i hverdagen og de positive virkningene av trening på alle plan.

Plager i nakke, skuldre og rygg er noe Pernille har spesiell interesse for, i tillegg til hvordan man kan legge til rette arbeidsplassen og arbeidsdagen best mulig for å unngå plager og bedre prestasjonen. Pernille er per i dag representant i Norsk Kiropraktorforenings Utvalg for forskning, fagutvikling og kvalitetssikringer.

< Alle medarbeidere