Kiropraktor Patrick Hammeren

Kort om Patrick

Patrick tok sin mastergrad i kiropraktikk ved University of South Wales, Welsh Institute of Chiropractic. Hans mastergrad omhandlet kreftene som blir påført pasienten ved behandling av brystrygg ved hjelp av manipulasjonsbehandling. Dette har gitt han en økt forståelse av sikkerhet og biomekanikken rundt manipulasjonsbehandlingen.

Gjennom sin utdannelse og i praksisårene har Patrick opparbeidet seg stor interesse for migrene og hodepinesykdommer, i tillegg til plager i nakke, korsrygg, brystrygg, skuldre, overarm og underarm. Han kan vise til gode resultater ved behandling av plager i disse områdene, og deltar aktivt i videreutdanning på kurs og seminarer for å øke sin bredde, kvalitet og kunnskap innen behandling.

Han deltar jevnlig på Gonstead kurs, hvilket er en form for kiropraktisk behandlingsteknikk, for å holde seg oppdatert.

Patrick har stor interesse for idrett og aktivitet, de siste årene har dette omhandlet CrossFit spesielt. Han er også helseaktør i Norges Functional Fitnessforbund. Patrick har tidligere vært aktiv innen håndball, fotball og ishockey. Hans bakgrunn gir han en unik forståelse av plager som kan oppstå under sport og aktivitet.

Han er også sertifisert Rocktape-kiropraktor, som kvalifiserer han til å utføre behandling med kinesiotape, og under utdanning gjennomførte han og tilleggsutdanning i nålebehandling for muskel- og skjelettplager.

Hans mål vil alltid være å friskmelde pasienten hurtig og få dem tilbake til den normale hverdag uten plager.

< Alle medarbeidere