Kort om Ole

Ole tok sin 5-årige Mastergrad i kiropraktikk ved Anglo-European College of Chiropractic (AECC) i Bournemouth, England. Han har flere års erfaring som praktiserende kiropraktor både i Norge og England, hvor han har opparbeidet seg lang erfaring med å behandle pasienter med hodepine, nakke-, brystrygg– og korsryggplager.

Ole er svært aktiv innen etterutdanning og jobber kontinuerlig for å tilegne seg ny kunnskap for å gi deg som pasient raske, gode og langvarige resultater.

Ole behersker mange behandlingsteknikker og har spesielt fordypet seg i Gonstead metoden,  ekstremitetsteknikker (kjeve, skulder, albue, fot, ankel, kne etc.) og funksjonell nevrologi. Innenfor Gonstead metoden har han i flere år studert under en mentor som er en av de mest erfarne i Europa med snart 50 års i klinisk praksis. Dette har gitt han svært god forståelse og innsikt i å undersøke og behandle kompliserte pasienttilfeller. Denne erfaringen gjør at han kan tilpasse behandlingen til den individuelle pasient og på denne måten oppnå best resultat. Han har lang erfaring med behandling av pasienter i alle aldre, fra spedbarn til godt voksne.

Ole har praktisert i flere år ved en tverrfaglig klinikk i Moss hvor han har lært viktigheten av samarbeidet med andre helseprofesjoner (leger, tannleger, fysioterapeuter m.m.) for å gi pasienten riktig og effektiv behandling og oppfølging for sine nerve-, muskel- og skjelettplager.

Han var i sin tid i Moss medisinsk ansvarlig for det lokale ishockeylaget (Moss Hockey Elite) i flere år som har gitt han god erfaring med idrettsskader, både de akutte og de langvarige overbelastningsskadene. I tillegg til ishockey har han arbeidet mye med utøvere på høyt nivå innenfor fotball, triatlon og friidrett.

Han har stor interesse for kjeveplager, svimmelhet, hodepine, migrene og bekkenplager. I tillegg til dette så har han gjennom sin erfaring innenfor Gonstead metoden han svært god forståelse og innsikt i å undersøke og behandle kompliserte pasienttilfeller.

Ole er opptatt av å finne årsaken til dine plager, og har fokus på en helhetlig tilnærming til nerve-, muskel- og skjelettsystemet. Han er medlem av Norsk Kiropraktorforening (NKF), Kiropraktorenes idrett- og rehabiliteringsorganisasjon og Norsk Hodepineselskap.

Link til Gonstead metoden: https://www.gonstead.com/gonstead-system/what-makes-us-so-special/

< Alle medarbeidere