Ole Sommerseth Kiropraktor

Kort om Ole

Ole tok sin Mastergrad i kiropraktikk ved Anglo-European College of Chiropractic i Bournemouth, England. Han har flere års erfaring som praktiserende kiropraktor både i Norge og England, hvor han har jobbet mye med hodepine, nakke-, brystrygg– og korsryggplager.

Ole er svært aktiv innen etterutdanning og jobber kontinuerlig for å tilegne seg ny kunnskap for å gi deg som pasient raske, gode og langvarige resultater. Ole behersker mange behandlingsteknikker og har spesielt fordypet seg i ekstremitetsteknikker (kjeve, skulder, albue, fot, ankel, kne etc.), funksjonell nevrologi og Gonstead metoden. Dette har gitt han god forståelse og innsikt slik at han kan tilpasse behandlingen til den individuelle pasient og på denne måten oppnå best resultat. Han har erfaring med behandling av pasienter i alle aldre, fra spedbarn til godt voksne.

Ole har praktisert i flere år ved en tverrfaglig klinikk i Moss hvor han har lært viktigheten av samarbeidet med andre helseprofesjoner (leger, tannleger, fysioterapeuter m.m.) for å gi pasienten riktig og effektiv behandling og oppfølging for sine nerve-, muskel- og skjelettplager. Han var i sin tid i Moss medisinsk ansvarlig for det lokale ishockeylaget i flere år som har gitt han god erfaring med idrettsskader, både de akutte og de langvarige overbelastningsskadene. I tillegg til ishockey har han arbeidet mye med utøvere på høyt nivå innenfor fotball, triatlon og friidrett. Han har stor interesse for kjeveplager, svimmelhet, hodepine og bekkenplager.

Ole er opptatt av å finne årsaken til dine plager, og har fokus på en helhetlig tilnærming til nerve-, muskel- og skjelettsystemet. Han er medlem av Norsk Kiropraktorforening (NKF) og Norsk Idrettskiropraktisk Forening (NIKF).

 

< Alle medarbeidere