Profilside Michelle

Kort om Michelle

Michelle er medlem av Norsk osteopatforbund og har fullført en fire-årig utdannelse som osteopat fra Høyskolen Kristiania. Ved å være medlem av forbundet, vil man være faglig oppdatert, ha en trygg håndtering og følge strenge, etiske betingelser. Utdannelsen inkluderer en bachelorgrad samt en videreutdanning som baseres på kliniske fag som anatomi og fysiologi.

Gjennom studieforløpet har hun blant annet fordypet seg i håndtering av langvarige smerter, hvorav diplomoppgaven omhandlet bekkenplager. Ved siden av studiet har hun jobbet som studentassistent ved høyskolens anatomiske lab. Praksis ved høyskolens studentklinikk samt bo- og rehabiliteringssenter har gitt henne muligheten til å behandle pasienter av ulike aldre med ulike plager. Hun har også flere års erfaring innen eldreomsorg og pasienter med funksjonshemninger.

Som osteopat har hun stor kunnskap om kropp og anatomi. Behandlingen vil være pasientsentrert og tilpasset til den enkelte pasient. Menneskekroppen henger sammen hvor samspillet mellom det fysiske, psykiske og sosiale velværet er nøkkelen til god helse.

Ved å se hver enkelt pasient individuelt gjennom den osteopatiske tilnærmingen, vil hun tilpasse behandlingen med et bredt spekter av manuelle teknikker for dine behov og målsetninger, men også gi veiledende tiltak og rådgivning for å skape en bedre hverdag. Hun er dermed opptatt av å fremme god helse og optimal funksjon ved bruk av hendene til å undersøke og behandle pasienten med tilpassede teknikker. På den måten kartlegges dine plager og muliggjør en skreddersydd behandling tilpasset dine behov.

Best tilgjengelig behandling fra forskning sammen med best tilgjengelig behandling for akkurat deg og ditt problem, er grunnlaget for Michelles veiledning til din helse. Sammen legges det en trygg og god plan for at du skal få bedre helse og en lettere hverdag.

Michelle har tidligere vært aktiv håndballspiller, og har de siste årene tatt opp interessen igjen og spiller på et bedriftslag.

I tillegg til osteopati tilbyr hun behandling i form av muskelterapi og massasje. Deriblant vil valget være klassisk massasje, tiggerpunktbehandling samt gravidmassasje.

< Alle medarbeidere

Titler

  • Osteopat D.O MNOF
  • Massør

Medlem av