Fysioterapeut Marika

Kort om Marika

Marika er utdannet fysioterapeut ved Tampere University of Applied Sciences i Finland. Hennes bacheloroppgave, Rehabilitation of ankle fracture – Instructions for Patients Recovering from Ankle Fracture, ble tatt i bruk hos Tampere University Hospital. Bacheloroppgaven handler om rehabilitering etter ankelbrudd, og inkluderer instruksjoner og øvelser for pasienter.

Marika har lang erfaring som fysioterapeut, med mye kunnskap innenfor behandling barn, ungdom og godt voksne. Hun har tidligere jobbet i en av Europas ledende, ideelle organisasjonen innen autisme, Inspire Foundation, på Malta. Videre har hun tilegnet seg erfaring gjennom praksis på både private og offentlig sykehust og institusjoner. Her har hun blant annet praktisert i avdelinger innenfor ortopedi, pediatri, nevrologi og traumatologi.

Marika tilbyr også massasje, og er sertifisert triggerpunktbehandler. Hun har en god kunnskap innen forskjellige plager som hodepine, nakkesmerter, og plager i skulder, arm, rygg, kne og ankel.

I behandling hos Marika benyttes en kombinasjon av manuelle teknikker, massasje og aktive treningsøvelser. For Marika er det viktig å møte hver eneste pasient som et individ, og har erfaring med at det psykiske og fysiske ofte påvirker hverandre. Marika er opptatt av å hjelpe pasienten raskt tilbake til ønsket aktivitetsnivå. Behandlingene tilpasses alltid pasienten.

Marika er fra Finland, men snakker flytende norsk og engelsk. Hun konkurrerer i hundesport som heter agility. Ellers har hun lang erfaring med hestesport, og har konkurrert i både sprangridning og dressur.

< Alle medarbeidere

Titler

  • Fysioterapeut
  • Massør

Medlem av