Kort om Katarina

Katarina ble uteksaminert som kiropraktor fra “AECC College of Chiropractic” i Bournemouth i 2019. Etter 5 års utdannelse har hun opparbeidet seg god erfaring med behandling av plager i nakke, rygg og bekken. Hennes masteroppgave omhandlet asymmetri i kjernemuskulaturen hos fotballspillere. Hun har derfor tilknyttet seg ekstra kompetanse på dette området. Gjennom utdannelsen og gjennomførelsen av masteroppgaven har Katarina blitt spesielt interessert i hvordan ubalanser i muskulatur og nervesystem kan skape holdningsendringer og ubalanser i kroppen.

Hun har i tillegg tatt kurs i ekstremitets behandling og har gode resultater med dette. Katarina bruker i hovedsak behandlingsformer som leddmanipulasjon og fascielle teknikker. Katarina mener det er viktig å være oppdatert og deltar derfor ofte på kurs for å utvide sin verktøykasse.

Katarina har alltid drevet med idrett, spesielt da dansing på høyt nivå. I dag er det styrketrening og kondisjon som er hovedfokus. Hun mener allsidighet er viktig, og legger også vekt på dette i sin behandling.

Katarinas mål med behandling er å gi pasienten smertelindring raskest mulig, finne den beste løsningen for bedring hos den enkelte og egenhjelp for å unngå tilbakefall.

< Alle medarbeidere

Titler

  • Kiropraktor (turnus)

Medlem av