Fysioterapeut Karoline Marx

Kort om Karoline

Karoline er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Hun har erfaring fra kommune- og spesialisthelsetjeneste, innen bla. ortopedi, nevrologi og rehabilitering.

Karoline har en særlig interesse for muskel- og skjelettplager, og har god erfaring med behandling av plager i skulder og brystrygg. Hun jobber og mye med belastningsskader knyttet til aktivitet og idrett, blant annet kne– og fotplager. Under behandling benyttes manuelle teknikker, som mobilisering, tørrnåling (IMS) og triggerpunktbehandling, kombinert med en aktiv tilnærming, for å hjelpe pasienten raskt tilbake til en aktiv hverdag. Hun har gjennomført Manuell Terapi grunnkurs i regi av Norsk Fysioterapeutforbund, samt øvrige kurs innen manuelle teknikker, kinesiotaping og nevrofysiologiske sammenhenger. Karoline har fullført kursnivå 1 og 2 i behandlingsformen Redcord Neurac. Neurac tar sikte på å gjenopprette normal muskelfunksjon gjennom nevromuskulær stimulering og korrigerende treningsøvelser.

Karoline har lang fartstid i håndballmiljøet, og har med det god kjennskap til både akutte- og langvarige idrettsskader. De siste årene har hun fokusert på funksjonell styrketrening og aktivitetsglede, som gruppetreningsinstruktør ved SATS.

< Alle medarbeidere

Titler

  • Fysioterapeut

Medlemskap