Fysioterapeut Karoline Marx

Kort om Karoline

Karoline er utdannet fysioterapeut ved OsloMet (HiOA), og er nå i et mastergradforløp i klinisk fysioterapi ved Høgskulen på Vestlandet. Under masterstudiet spesialiserer hun seg i generelle muskel- og skjelettplager, ortopedi og revmatologi.

Som fysioterapeut har Karoline erfaring fra kommune- og spesialisthelsetjenesten, og pasientgrupper i alle aldre. Hun jobber primært med muskel- og skjelettplager, og har særlig interesse for akutte- og belastningsrelaterte skader knyttet til aktivitet og idrett. I den forbindelse har hun gjennomført Idrettsmedisinsk Grunnkurs trinn 1 og 2 i regi av Norsk Idrettsmedisinsk institutt.

I behandling benyttes manuelle teknikker, i form av mobilisering, triggerpunktbehandling og tørrnålsbehandling. Dette kombineres med øvelser og en aktiv tilnærming for å hjelpe pasienten raskt tilbake til en aktiv hverdag. Karoline har gjennomført grunnkurs i Manuell Terapi i regi av Norsk Fysioterapeutforbund, med fokus på blant annet nakke– og kjeveplager, skulder, bekken og hofte. Hun har også gjennomført kurs i behandlingsformen Redcord Neurac, som tar sikte på å gjenopprette normal muskelfunksjon gjennom nevromuskulær stimulering og korrigerende øvelser.

Ved siden av sin stilling ved Atlasklinikken er hun også gruppetreningsinstruktør ved SATS, og er over snittet interessert i alt av idrett.

< Alle medarbeidere

Titler

  • Fysioterapeut

Medlemskap