Fysioterapeut Karoline Marx

Kort om Karoline

Karoline er utdannet fysioterapeut ved OsloMet (HiOA), og har erfaring fra kommune- og spesialisthelsetjeneste innen bla. rehabilitering, ortopedi og nevrologi. Hun jobber primært med muskel- og skjelettplager, og har god erfaring med behandling av smerter i skulder og brystrygg. Hun har også en særlig interesse for skader knyttet til aktivitet og idrett, og har gjennomført Idrettsmedisinsk Grunnkurs trinn 1 i regi av Norsk idrettsmedisinsk institutt og FIFA Medical Diploma.

I behandling benyttes manuelle teknikker, som mobilisering og triggerpunktbehandling, og tørrnålsbehandling (IMS). Dette kombineres med øvelser og en aktiv tilnærming for raskt å hjelpe pasienten tilbake til en aktiv hverdag. Som spesialisering har Karoline gjennomført Manuell Terapi grunnkurs i regi av Norsk Fysioterapeutforbund, samt øvrige kurs innen manuelle teknikker og kinesiotaping. Hun har også fullført nivå 1 og 2 i behandlingsformen Redcord Neurac, som tar sikte på å gjenopprette normal muskelfunksjon gjennom nevromuskulær stimulering og korrigerende øvelser.

Karoline har lang fartstid i håndballmiljøet, og med det bred erfaring med både akutte- og langvarige idrettsskader. Ved siden av sin stilling ved Atlasklinikken er hun også gruppetreningsinstruktør ved SATS.

< Alle medarbeidere