Karoline Aalberg

Kort om Karoline

Karoline tok sin mastergrad i Kiropraktikk ved Anglo-European College of Chiropractic i England. Før dette studerte hun Idrett- og bevegelsesvitenskap ved NTNU. Hennes masteroppgave omhandlet sammenhengen mellom kosthold, trening og benmasse, og ble prisbelønnet av den internasjonale kiropraktiske organisasjonen ECC.

Karoline behandler pasienter, i alle aldersgrupper, med plager relatert til ryggsøylen og andre ledd i kroppen. Hennes hovedinteresser er kroniske nakke og ryggsmerter, hodepine, svimmelhet og motoriske utfordringer hos barn. Under og etter studietiden har hun tatt videreutdanning og kurs innen blant annet Gonstead behandlingsmetode, ekstremitetsbehandling, whiplash, pediatri, CBP (rehabilitering av kurveendringer i ryggsøylen) og funksjonell nevrologi.

Som kiropraktor er Karoline opptatt av å alltid finne underliggende årsak til pasientens plager. Dette for at behandlingsresultatet skal bli så bra og langvarig som mulig. På bakgrunn av undersøkelser og analyser vil hun skreddersy en individuelt tilpasset behandlingsplan i samråd med hver enkelt pasient. Dette innebærer pasientutdanning, behandlingsforløp og tiltak for å forebygge tilbakefall. Hun samarbeider tett med andre terapeuter og eventuelt fastleger for best mulig oppfølging av sine pasienter.

< Alle medarbeidere

Titler

  • Kiropraktor

Medlem av