Karoline Aalberg

Kort om Karoline

Karoline fullførte sin 5-årige mastergrad i kiropraktikk ved Anglo-European College of Chiropractic i England i 2014. Etter et praksisår i England har hun jobbet ved flere klinikker i Norge.

Karoline besitter lang klinisk erfaring og høy kompetanse på behandling av nakke– og ryggplager, strålesmerter i armer/ben (isjas), hodepine og svimmelhet i alle aldersgrupper. Hun er spesielt interessert i behandling av barn og svangerskapsrelaterte muskel- og skjelettplager under og etter graviditet. Hennes masteroppgave omhandlet benskjørhet blant kvinnelige idrettsutøvere og ble prisbelønnet av den internasjonale kiropraktiske organisasjonen ECC. Karoline har under og etter studiet tatt en rekke kurs innen behandling av barn (pediatri), nakkeskader (whiplash) og plager i armer/ ben (ekstremitetsbehandling). Hun har en videreutdannelse i rehabilitering av kurveendringer i ryggsøylen (CBP) og jobber etter Gonstead behandlingsmetode.

Som kiropraktor er Karoline opptatt av å forstå helheten av ditt sykdomsbilde og finne underliggende årsak til dine plager. Dette for at behandlingsresultatet skal bli så bra og langvarig som mulig. På bakgrunn av sykehistorie og undersøkelser vil hun skreddersy et individuelt tilpasset behandlingsforløp i samråd med deg og dine ønsker/ mål. Karoline har stort fokus på at du som pasient skal ha en aktiv tilnærming til behandlingen. Små endringer i hverdagen kan ha stor effekt på din rygghelse og forebygge tilbakefall. Karoline samarbeider tett med andre terapeuter og fastleger for best mulig oppfølging av sine pasienter.

< Alle medarbeidere

Titler

  • Kiropraktor

Medlem av