Osteopat Henrik Jensen

Kort om Henrik

Henrik er utdannet Osteopat D.O MNOF ved Høyskolen Kristiania i Oslo. Dette besår av en 3 årig bachelorgrad, og deretter 1 år videreutdannelse. I bacheloroppgaven undersøkte han forebygging og behandling av hofte og kneplager relatert til aktivitet. I sin diplomoppgave på videreutdannelsen undersøkte han ulike behandlingstilnærminger til korsryggplager.

Henrik behandler pasienter i alle aldre med både akutte og langvarige muskel og skjelettplager. De vanligste plagene som presenteres hos Henrik er ofte i skuldre, armer, nakke, rygg, hofter og knær. I tillegg har Henrik erfaring med behandling av idrettsutøvere og optimalisering både i forkant og etterkant av konkurranser eller hardere treningsperioder. Han ønsker finne årsaken til dine smerter og vil derfor jobbe med kroppen som én enhet. Behandlingen kan bestå av alt fra avspenningsteknikker, tøyninger og manipulasjonsteknikker samt noen hjemmeøvelser. Henrik kan også utføre både klassisk massasje og idrettsmassasje.

Henrik har en idrettsfaglig bakgrunn med kompetanse og erfaring innenfor treningslære, aktivitetslære og forebygging rundt idrettsskader. Henrik har selv vært aktiv innenfor både fotball og langrenn. Alt av fritid bruker Henrik på aktivitet og er som regel å finne i skiløypa i Nordmarka eller på jakt med hunden inne på Finnskogen.

< Alle medarbeidere

Titler

  • Osteopat D.O MNOF

Medlem av