Espen Fysioterapeut

Kort om Espen

Espen er utdannet fysioterapeut ved University College Nordjylland i Aalborg, Danmark. Gjennom utdannelsen har han opparbeidet seg bred kunnskap innen behandling av akutte og kroniske muskel- og skjelettlidelser. Han har tidligere studert idrett i Sogndal, og er utdannet treningsveileder ved Norges idrettshøgskole.

Som terapeut er han meget grundig og interessert i faglig utvikling, og ønsker alltid å tilby best mulig behandling for pasienten. Han er derfor opptatt av å finne og behandle årsaken til problemene, samt se og forstå pasienten i sin helhet.

Kroniske/vedvarende smerter, og behandling av nakke– og ryggplager er spesielle interesseområder for Espen. Hans bacheloroppgave handlet om å forstå og undersøke faktorer som påvirker en kronisk smertepasient i hverdagen, dette har gitt han en økt forståelse for hva som preger denne type pasienter i hverdagen, og hva de kan ha bruk for.

Espen er en veldig aktiv person på fritiden, og er spesielt interessert i styrketrening. Gjennom utdannelsen og fritidsinteressen har han opparbeidet seg god kunnskap innenfor styrketrening. Dette medfører at han kan skreddersy og tilrettelegge et spesifikt behandlingsforløp for hver enkelt pasient, basert på pasientens plage, mål og ønsker.

< Alle medarbeidere

Titler

  • Fysioterapeut