Kiropraktor Daniel Vestøl

Kort om Daniel

Daniel ble nylig kåret til «Årets kiropraktor 2020», og dermed historisk da han ble tidenes yngste til å motta denne tittelen. Daniel tok sin 5-årige kiropraktorutdannning i Australia, ved Murdoch Universitet, hvor han også mottok prisen «student choice award» av Chiropractors’ Association of Australia (WA). Ved siden av kiropraktorstudiet fullførte han samtidig en bachelorgrad i ernæringsfysiologi.

Daniel har på grunn av sitt engasjement og arbeidskapasitet fått jobbe tett sammen med en rekke profilerte kiropraktorer i Norge så vel som i utland. Blant disse inkluderer et fullønnet internship med idrettskiropraktor og Gonstead-diplomat, David Lourie. Daniel jobbet også 2 år for «International Chiropractor of the Year», Atle Torstensen. Torstensen jobber også for fotballklubben AC-Milan og regnes som Norges mest anerkjente idrettskiropraktor.

Daniel har tilegnet seg svært mye kunnskap fra noen av de aller beste mentorene innen idrettskiropraktikk og holder også selv foredrag for andre kiropraktorer der han underviser i justering-/manipulasjonsteknikk. Han er også en av fem kiropraktorer som bestemmer hvilke etterutdanning norsk kiropraktorforenings medlemmer skal ha, da han er en del av etter- og videreutdanningsutvalget i norsk kiropraktorforening.

Han samarbeider ofte med andre helseprofesjoner, da han tenker at dette ofte er nødvendig for å se helheten og for å kunne tilby pasienten et fullverdig tilbud på sine nerve-, muskel- og skjelettplager.

I tillegg til å jobbe mye med idrettsskader og plager i armer og ben (ekstremiteter), jobber Daniel også mye opp mot belastningsskader i relasjon til statisk kontorarbeid; disse inkluderer ofte nakkeplagerhodepine og senebetennelser.

Daniel er aktiv opp mot idrettsutøvere og har vært kiropraktor på både VM og NM. Han er også aktivt landsstyremedlem i «kiropraktorenes idrett- og rehabiliterings-organisasjon» (KIRO). For å bedre ta vare på idrettsutøvere holder han også på med den internasjonale idrettskiropraktiske videreutdanningen «ICCSP» og FIFA sitt «Diploma in Football Medicine».

Hans store arbeidskapasitet har et langtidsmål om å forske og gjennomføre en Ph.d. grad for å finne svar på noen av kroppens mysterier.

< Alle medarbeidere