Fysioterapeut Casper Lemmer Jensen

Kort om Casper

Casper er utdannet fysioterapeut ved VIA University college i Århus, Danmark. I sin avsluttende bacheloroppgave i fysioterapi undersøkte han effekten av slyngetrening i forbindelse med aktivering av magemuskler i forhold til konventionel trening.

I sin behandling tar Casper alltid hensyn til det enkelte individ, og tilrettelegger en personlig behandling. Behandlingen inneholder forskjellige manuelle teknikker, massasje og treningsveiledning for hjemmeøvelser. I tillegg har Casper kurs i kinesiotaping, noe han ofte benytter i sin behandling. Casper har spesiell interesse i behandling av kneproblematikk, og andre plager i underekstremitetene.

Casper har tidligere jobbet som fysioterapeut innen offentlig og privat praksis, og har god erfaring med en rekke plager. I tillegg har han erfaring med profesjonelle sportsutøvere gjennom sitt arbeid som assisterende fysioterapeut for SK Aarhus Elite håndballag, og har god erfaring med akutte sportskader. Ved siden av stillingen som fysioterapeut, studerer Casper en master i idrettsfysioterapi på Norges Idrettshøyskole.

På sin fritid driver Casper med basketball, sykling og styrketrening.

< Alle medarbeidere

Titler

  • Fysioterapeut
  • Masterstudent Idrettsfysioterapi

Medlem av