Kiropraktor Anja Johansen

Kort om Anja

Anja er uteksaminert med en mastergrad i kiropraktikk ved University of South Wales i Storbritannia hvor hun fikk tildelt fortjeneste for sin svært solide innsats på skolen. I sin mastergrad fokuserte hun på nakkebevegelse i relasjon til pusteteknikk, for å undersøke en eventuell forskjell i bevegelsesutslag og i relasjon til skader.

Hennes kliniske erfaring omhandler alt fra barn og unge, til gravide og eldre som har slitt med nakke-, brystrygg- og korsryggplager. Anja bruker hovedsakelig behandlingsteknikker som bløtvevsbehandling og leddmanipulasjon. For å øke sin kompetanse er hun aktiv innen etterutdanning og har gjennomført flere kurs innen ekstremitetsbehandling, nålebehandling, kinesiologi og Gonstead teknikk, som er en egen gren innenfor kiropraktikken.

Gjennom årene i Wales og Norge har Anja opparbeidet en spesiell interesse for behandling av barn og gravide, og har fullført flere seminarer og kurs innenfor behandling av denne gruppen. Dette er noe hun videre ønsker å fokusere på og kontinuerlig tilegne seg mer kunnskap om.

Tidligere har Anja vært svært aktiv innen idrett hvor hun blant annet har spilt håndball på høyt nivå i flere år. Også under studietiden var hun aktiv volleyballspiller på universitetslaget. Etter hun flyttet til Bergen og begynte å jobbe for Atlasklinikken fikk Anja lyst til å prøve noe nytt og har siden drevet aktivt med CrossFit. Etter hun ble aktiv innen CrossFit har også dette gitt henne en god forståelse om idrettsskader, rehabilitering og relevante behandlingsteknikker for å hjelpe den individuelle pasienten.

< Alle medarbeidere