Treningshuset-logo

 

Som kunde hos Atlasklinikken får du et godt tilbud på Treningshuset i Oslo Sentrum. Du betaler kun 399,-/mnd  (+ 299,- i adm. gebyr) for 6 måneders medlemskap. Inkludert får du 3 veiledningstimer i løpet av de første 8 ukene som medlem, slik at du kommer godt i gang med treningen. Husk å si at du kommer fra Atlasklinikken ved innmelding. Treningshuset er et 3000 m2 stor treningssenter med gruppetimer og basseng inkludert i medlemskapet. Du får også tilgang til badstuer og varmtvannsbasseng.

Les mer om Treningshuset her.


Hodepine Norge er et landsomfattende forbund som arbeider for alle som lider av migrene eller andre hodepineformer. Som eneste manuelle behandlingsklinikk med forskingskompetanse på hodepine i Norge, er nettopp hodepine et av Atlasklinikkens spesialområder. Denne kompetansen har vi først og fremst opparbeidet gjennom Aleksander Chaibi sitt forskningsarbeid på nettopp hodepine. Ved medlemskap i Hodepine Norge får du rabatt på alle behandlinger på Atlasklinikken. Rabatten tilsvarer til enhver tid fast studentpris.

Les mer om Hodepine Norge her.


Hos InnerLimit CrossFit finner du medlemmer i alle aldersgrupper, med helt forskjellig trenings bakgrunn og med ulike mål. Fra dem som aldri har satt sin fot i et treningssenter, til dem som har drevet med, eller driver med, idrett på toppnivå. Dette mangfoldet skaper en unik og spennende trenings opplevelse for alle. Fullt medlemskap med tilgang på egentrening mellom 05:00-02:00. Pris: 799,- 12 mnd medlemskap (699,- student). 3-timer-i-uken Pris: 499,- 12 mnd medlemskap.

Les mer om Innerlimit CrossFit her.

unilabs-logo

 

Atlasklinikken har inngått et tett samarbeid med Unilabs når det gjelder radiologiske undersøkelser. I Norge har Unilabs Røntgen 10 røntgeninstitutter og 250 ansatte. Vi er derfor stolte over å kunne presentere denne samarbeidsavtalen for våre kunder som vil bidra til at vi opprettholder kvaliteten på våre tjenester, både behandling, forebygging og service.

Les mer om Unilabs her.


CrossFit Anterior er plassert ved Arna i Bergen. De har et inkluderende treningsmiljø og er en sosiale møteplass hvor alle er velkommen. Alle inkluderte i CrossFit Anterior er genuint dedikert til CrossFit, og deres Head Coach, Stefan Hauge, har vært CrossFit trener på fulltid siden 2011. Alle kunder hos Atlasklinikken får tilbud om 2 stk gratis prøveuker på CrossFit Anterior.

Les mer om Crossfit Anterior her!

 

Hos CrossFit Vest tilbys det målbevisst og trygg trening med høyt fokus på kvalitet og helse. Her blir både mosjonister og idrettsutøvere hjulpet til å komme i bedre form. Som ny kunde hos Atlasklinikken får man muligheten til 2 stk gratis prøvetime og rabaterte medlemskap (500/600,- per måned med bindinger eller 600/700,- uten binding + 300,- i engangs adm. Gebyr (student/ikke student).

Les mer om CrossFit Vest her.