Treningshuset-logo

 

Som kunde hos Atlasklinikken får du et godt tilbud på Treningshuset i Oslo Sentrum. Du betaler kun 399,-/mnd  (+ 299,- i adm. gebyr) for 6 måneders medlemskap. Inkludert får du 3 veiledningstimer i løpet av de første 8 ukene som medlem, slik at du kommer godt i gang med treningen. Husk å si at du kommer fra Atlasklinikken ved innmelding. Treningshuset er et 3000 m2 stor treningssenter med gruppetimer og basseng inkludert i medlemskapet. På timeplanen finner du Yoga, Pilates, Seniortrim, Spinning, Core osv. Du får også tilgang til badstuer og varmtvannsbasseng på 32 grader hele året.

Les mer om Treningshuset her.

 

Hos CrossFit Vest tilbys det målbevisst og trygg trening med høyt fokus på kvalitet og helse. Her blir både mosjonister og idrettsutøvere hjulpet til å komme i bedre form. Som ny kunde hos Atlasklinikken får man muligheten til 2 stk gratis prøvetime og rabaterte medlemskap (500/600,- per måned med bindinger eller 600/700,- uten binding + 300,- i engangs adm. Gebyr (student/ikke student).

Les mer om CrossFit Vest her.

unilabs-logo

 

Atlasklinikken har inngått et tett samarbeid med Unilabs når det gjelder radiologiske undersøkelser. I Norge har Unilabs Røntgen 10 røntgeninstitutter og 250 ansatte. Vi er derfor stolte over å kunne presentere denne samarbeidsavtalen for våre kunder som vil bidra til at vi opprettholder kvaliteten på våre tjenester, både behandling, forebygging og service.

Les mer om Unilabs her.