Skip to main content

Atlasklinikken i Oslo søker fysioterapeut

By 25. januar 2021april 28th, 2021Nyheter
Atlasklinikken søker nye medarbeidere

Denne stillingen er nå besatt.

Vår avdeling i Oslo sentrum søker etter en dyktig og proaktiv fysioterapeut som ønsker å jobbe i et godt og utviklet tverrfaglig miljø.

Atlasklinikken er et etablert tverrfaglig helsesenter med klinikker i Oslo, Bergen og Sandnes. Vi har et sterkt fokus på kompetanse, kunnskap og resultater gjennom vårt akademi. Vi har godt innarbeidet infrastruktur, hvor våre resepsjonsansatte administrerer den daglige driften. Atlasklinikken står for alt innkjøp av utstyr samt journalsystemer.

Høy faglig kompetanse står sentralt hos oss, og Atlasklinikken er i dag ledende innen helsefaglig klinisk forskning. Foruten å ha fått en del mediedekning på grunn av sitt forskningsarbeid, har kiropraktor på Atlasklinikken publisert flere vitenskapelige artikler. Terapeutene hos oss blir derfor ofte benyttet som eksperter innen respektive fagfelt ved forespørsler fra ulike nyhetsmedier.

Atlasklinikken har videre opparbeidet seg et tett samarbeid innen det helsefaglige forskningsmiljø og jobber tett med flere legekontorer. I tillegg har vi et svært tett samarbeid med nasjonale helseforsikringsselskap samt tilknytning til Høyskolen Kristiania i Oslo hvor flere av oss foreleser.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Autorisert fysioterapeut
  • En motivert og engasjert person som ønsker å jobbe i et tverrfaglig miljø
  • Selvstendig terapeut som kan utvikle og skape nye relasjoner til nærmiljøet samt samarbeidspartnere
  • Har en sterk drivkraft i å utvikle sin egen og klinikkens praksis og renommé
  • Innehar gode kommunikasjonsevner
  • Et sterkt ønske om faglig kompetanseutvikling, både internt på klinikken men også eksternt
  • Er åpen for å arbeide ute i bedrifter ved behov

Søknad med CV, attester og referanser sendes til:

Atlasklinikken: marianne@atlasklinikken.no

Ønskes ytterligere opplysninger om stillingen kan du besøke vår nettside eller ta kontakt med marianne@atlasklinikken.no.

Vi ønsker at referanser oppgis.