Skip to main content

Kiropraktor/turnuskiropraktor til Atlasklinikken i Bergen

By 3. november 2020april 28th, 2021Nyheter
Atlasklinikken søker nye medarbeidere

Denne stillingen er nå besatt.

Vår avdeling i Bergen sentrum søker etter en dyktig og proaktiv kiropraktor/turnuskiropraktor, som ønsker å jobbe i et godt og utviklet tverrfaglig miljø.

Atlasklinikken er et etablert tverrfaglig helsesenter med klinikker i Oslo, Sandnes og Bergen sentrum. Vi har godt innarbeidet infrastruktur hvor våre klinikker administrerer innkjøp alt av utstyr og driftsmaterialet. Klinikken benytter Physica/Aspit som journalsystem. Vi har et godt samarbeid med alle helseforsikringsselskap og samarbeider tett og godt med øvrig helsepersonell, inkludert spesialisthelsetjenesten.

Høy faglig kompetanse står sentralt hos oss, og Atlasklinikken er i dag ledende innen helsefaglig klinisk forskning. Våre spesialområder hvor brorparten av den kliniske forskningen er utført, inkluderer nakke- og ryggplagene, samt hodepine og svimmelhet. Vi søker nå etter en kiropraktor som har vilje, evne og ønske til å bidra med å videreutvikle vårt merkenavn gjennom solid fagkompetanse.

Flere av våre terapeuter jobber aktivt med klinisk forskning, og Atlasklinikken er svært positiv til videreutdanning innenfor master- og doktorgrader og vil etter beste evne motivere og tilrettelegge for videre kompetanseheving. Som følge av forskningsarbeidet utført, har klinikken fått en del mediedekning. Forskning og kunnskapsformidling gjennom media er noe klinikken fokuserer sterkt på, både for økt intern kompetanse, men også på tvers av profesjoner, og inn mot befolkningen gjennom folkeopplysning.

Hvis du er en person som ser på denne muligheten som et kall eller trigges av å jobbe i et etablert kompetansesenter, så anbefaler vi sterkt at du sender inn søknad.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Autorisert kiropraktor/turnuskiropraktor
  • En motivert og engasjert person som ønsker å jobbe i et tverrfaglig miljø
  • Selvstendig terapeut som kan utvikle og skape nye relasjoner til nærmiljøet samt samarbeidspartnere
  • Har en sterk drivkraft i å utvikle sin egen og klinikkens praksis og renommé
  • Innehar gode kommunikasjonsevner
  • Et sterkt ønske om faglig kompetanseutvikling, både internt på klinikken men også eksternt
  • Er åpen for å arbeide ute i bedrifter ved behov

Søknad med CV, attester og referanser sendes til:

Atlasklinikken: marianne@atlasklinikken.no

Ønskes ytterligere opplysninger om stillingen kan du besøke vår nettside eller ta kontakt med marianne@atlasklinikken.no

Vi ønsker at referanser oppgis.