Atlasklinikken i Bergen søker fysioterapeut

By 15. oktober 2020Nyheter
Atlasklinikken søker nye medarbeidere

Vi søker en dyktig og erfaren terapeut som ser etter en ny utfordring og ønsker å jobbe i et godt og utviklet tverrfaglig miljø. Vi ser primært etter en fysioterapeut.

Atlasklinikken er et etablert tverrfaglig helsesenter med klinikker i Oslo, Sandnes og Bergen sentrum. Vi har godt innarbeidet infrastruktur hvor våre resepsjonsansatte administrerer alt det administrative. Atlasklinikken står for innkjøp av utstyr samt journalsystemer.

Høy faglig kompetanse står sentralt hos oss, og Atlasklinikken er i dag ledende innen helsefaglig klinisk forskning. Våre spesialområder foruten de vanlige nakke- og ryggplagene er hodepine, svimmelhet og barnelidelser. I tillegg har vi god erfaring på allergiplager, søvnproblematikk, hetetokter og fordøyelsesplager. Foruten å ha fått en del mediedekning på grunn av sitt forskningsarbeid, har kiropraktor på Atlasklinikken publisert flere vitenskapelige artikler om noen av de nevnte plager.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Autorisert fysioterapeut
  • En motivert og engasjert person som ønsker om å jobbe i et tverrfaglig miljø
  • Selvstendig medarbeider som kan utvikle og skape nye relasjoner til nærmiljøet samt samarbeidspartnere
  • Innehar gode kommunikasjonsevner

Søknad med CV, attester og referanser sendes til:

Daglig leder: Marianne Samuelsen, marianne@atlasklinikken.no.

Ønskes ytterligere opplysninger om stillingen kan du besøke vår nettside eller ta kontakt med daglig leder Marianne Samuelsen per e-post. Vi ønsker at referanser oppgis.