Skip to main content

Vi åpner nå i Sandnes/Stavanger

By 4. oktober 2020oktober 16th, 2020I media, Nyheter

Atlasklinikken ekspanderer og åpner ny klinikk i Sandnes. Med oss på laget til å drive klinikken, har vi kiropraktor og påtroppende klinikksjef Jan Eivind Braaten og Knut Andersen med sin forskningskompetanse og PhD med tema om ryggsmerter. Vi jobber nå målrettet med å utvide kompetansen videre, på lik linje som er gjort ved avdelingene i Oslo og Bergen.

Atlasklinikken sitt høye fokus på faglig kompetanse, kunnskap og resultater står som alltid sentralt og med Jan Eivind på laget kan vi endelig videreføre vår visjon til Sandnes og omegn.

Klinikkens lokasjon er sentralt plassert i knutepunktet Forus i FOMO Works AS sine lokaler; direkte nabo til IKEA. FOMO Works AS etterlever en visjon av å bygge et unikt økosystem på tvers av virksomheter, hvilket passer perfekt for et tverrfaglig kompetansesenter som oss.

Atlasklinikken fortsetter altså nå sin visjon om å gi våre pasienter et liv i bevegelse gjennom en friskere og mer aktiv hverdag i Sandnes kommune. Vi vil gjennom dette tilbudet ivareta alle aspekter i et behandlingsforløp innenfor muskel- og skjeletthelse, som ofte inkluderer smertelindring, funksjonsbedring, kunnskapsformidling, ernæringsrådgiving og ergonomiske tilpasninger i hjemmet og/eller på jobb.

Vi etterstreber selvfølgelig også her, vårt sterke fokus på god service, og tilbyr akutte timer utenom arbeidstid og på helligdager de få gangene dette er nødvendig for å ivareta deg, og bedriften din gjennom å holde sykefraværet nede. I de tilfeller det skulle være nødvendig for nå målsetningen raskere eller bedre, så vil avdelingen i Sandnes søke bistand fra våre lokale samarbeidspartnere som inkluderer legespesialister, psykologspesialister eller radiologiske institutt.

Klinikken vår i Sandnes har, som våre øvrige klinikker, et godt samarbeid med alle helseforsikringsselskap og du derfor kan enkelt benytte din forsikring hos oss. Gjennom vårt sterke fokus på faglig kunnskap som er understøttet av vitenskapelig klinisk forskning, så påstår vi med en grad av selvtillit, at ved å velge Atlasklinikken, så oppnår du resultater basert på vitenskapelig kunnskap og klinisk erfaring!

Du kan fra og med i dag, enkelt få time hos oss via vårt online booking system eller via telefon på 99 55 10 50. Du er også velkommen til å ringe klinikken hvis du skulle ha noen generelle spørsmål; vi bidrar mer enn gjerne med vederlagsfrie råd, da vårt hovedfokus er å få våre pasienter bra eller forebygge en gitt plage.

Ønsker du å følge Atlasklinikken sin utvikling i Sandnes kan du like/følge oss på våre sosiale medier hvorpå vi er svært aktive.

Vi håper med dette at Sandens kommune, med tilhørende populasjon blir fornøyd med vår etablering og ønsker alle potensielle pasienter velkommen til en konsultasjon som ivaretar ditt behov.