Skip to main content

Atlasklinikken i Bergen søker osteopat

By 30. juni 2020november 24th, 2020I media, Nyheter
Atlasklinikken søker nye medarbeidere

Vi søker en dyktig og proaktiv Osteopat som ser etter en ny utfordring og ønsker å jobbe i et godt og utviklet tverrfaglig miljø. Stillingen innebærer et spesielt ansvar hvor man vil ha en sentral rolle i utviklingen av Osteopatiavdelingen.

Atlasklinikken er et tverrfaglig helsesenter med sterkt fokus på kompetanse, kunnskap og resultater gjennom vårt akademi. Vi har godt innarbeidet infrastruktur og Atlasklinikken står for alt innkjøp av utstyr samt journalsystemer.

Vi er i rask utvikling og tilbyr per i dag kiropraktikk, akupunktur, osteopati, fysioterapi og massasjeterapi. Våre spesialområder foruten de vanlige nakke- og ryggplagene er, hodepine, svimmelhet og barnelidelser. I tillegg har vi god erfaring på allergiplager, søvnproblematikk, hetetokter og fordøyelsesplager gjennom Akupunkturavdelingen.

Høy faglig kompetanse står sentralt hos oss, og Atlasklinikken er i dag ledende innen helsefaglig klinisk forskning. Foruten å ha fått en del mediedekning på grunn av sitt forskningsarbeid, har kiropraktorer på Atlasklinikken publisert flere vitenskapelige artikler om noen av de nevnte plager. Atlasklinikken har opparbeidet seg et tett samarbeid innen det helsefaglige forskningsmiljø og jobber tett med flere legekontorer.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Osteopat D.O MNOF
  • En motivert og engasjert person som ønsker å jobbe i et tverrfaglig miljø
  • Selvstendig terapeut som kan utvikle og skape nye relasjoner til nærmiljøet samt samarbeidspartnere
  • Har en sterk drivkraft i å utvikle sin egen og klinikkens praksis og renommé
  • Innehar gode kommunikasjonsevner
  • Et sterkt ønske om faglig kompetanseutvikling, både internt på klinikken men også eksternt
  • Er åpen for å arbeide ute i bedrifter ved behov

Søknad med CV, attester og referanser sendes til:

Atlasklinikken: marianne@atlasklinikken.no

Ønskes ytterligere opplysninger om stillingen kan du besøke vår nettside eller ta kontakt med marianne@atlasklinikken.no.

Vi ønsker at referanser oppgis.