Skip to main content

Atlasklinikken i Oslo fornyer og pusser opp sine lokaler

By 23. juni 2020juni 25th, 2020I media, Nyheter

Atlasklinikken i Oslo har vært plassert sentralt i 3.etg på Fridtjof Nansens plass 8 i 10 år, og vil naturligvis fortsette med dette i årene fremover. Etter 10 år trenger lokalene en oppfriskning, og vår etasje vil derfor totalrenoveres og pusses opp fra 1. juli 2020 til 1. oktober 2020. Vi stenger selvfølgelig ikke ned klinikkdriften til tross for dette, men må midlertidig omplasseres i bygget. I denne perioden vil klinikkens resepsjon være plassert i 2.etg og behandlingsrommene være fordelt i 2. og 7.etg.

Vi beklager de eventuelle ulempene dette medfører, men vi skal sørge for at du finner veien til riktig behandlingsrom og blir ivaretatt som aldri før. Vi gleder oss til å vise frem våre nye og eksklusive lokaler 1. oktober 2020.