Skip to main content

Atlasklinikken åpner 20. april

By 8. april 2020april 13th, 2020Forside, Nyheter

I tråd med vedtak fra Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet vil vi kunne tilby deler av våre tjenester fra og med 20. april. Atlasklinikken har hele veien hatt, og vil fortsette å ha et ekstremt fokus på hygiene og smittevern. Vi vil følge alle nødvendige smitteverntiltak og gjøre vårt ytterste for at våre pasienter skal føle seg trygge. I forbindelse med smitteverntiltak har vi utarbeidet en informasjonsside som oppdateres jevnlig i henhold til informasjon vi mottar fra Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet.

Atlasklinikken vil tilby kiropraktikk og fysioterapi f.o.m 20. april, og deretter åpne opp for massasje, akupunktur og osteopati f.o.m 27. april.

Du vil enkelt kunne booke time gjennom vår online booking, eller ved å ringe direkte til våre klinikker. Vi vil gjøre vårt ytterste for å bistå pasienter med råd og veiledning per telefon frem til 20. april, som til enhver tid er viderekoblet vakthavende helsepersonell.