Skip to main content

Aleksander Chaibi fortsetter sitt forskningsrettede arbeid

Akupunktur mot hodepine

Vår kiropraktor, Aleksander Chaibi, fortsetter sitt viktige arbeid innen forskning, og har nylig vært medforfatter i en vitenskapelig artikkel som omhandler måleverktøy for behandling av migrene. Artikkelen kan leses i sin helhet her.

På Atlasklinikken har vi et høyt fokus på kunnskapsdeling, og ønsker å dele kunnskap både internt og eksternt. Flere av artiklene som er publisert av terapeuter på Atlasklinikken er tilgjengelige for alle, og kollegaer på tvers av klinikker og profesjoner har derfor tilgang på den oppdaterte forskningen. Dette bidrar til en aktiv kunnskapsdeling både eksternt og internt.

For å lese flere forsikringsartikler som er publisert av terapeutene på Atlasklinikken, kan du la deg inspirere her.