Skip to main content

Atlasklinikken i Oslo søker resepsjonist

By 17. desember 2019februar 24th, 2020Nyheter
Atlasklinikken søker nye medarbeidere

Stillingen er nå besatt.

Atlasklinikken er et etablert tverrfaglig helsesenter med klinikker i Oslo og Bergen sentrum. Vi har et sterkt fokus på kompetanse, kunnskap og resultater gjennom vårt akademi. Vi har godt innarbeidet infrastruktur, hvor våre resepsjonister administrerer den daglige driften. Vi søker nå etter en resepsjonsmedarbeider til en deltidsstilling på vår avdeling i Oslo.

Høy faglig kompetanse står sentralt hos oss, og Atlasklinikken er i dag ledende innen helsefaglig klinisk forskning. Våre terapeuter har bidratt i media med klinisk folkeopplysning i tillegg til en god del mediedekning på grunn av sitt forskningsarbeid. Spesielt har noen av våre kiropraktorer som er akademisk aktiv med ph.d arbeid, publisert flere vitenskapelige artikler. Terapeutene hos oss blir derfor ofte benyttet som eksperter innen sine respektive fagfelt ved forespørsler fra ulike nyhetsmedier.

Atlasklinikken har videre opparbeidet seg et tett samarbeid innen det helsefaglige forskningsmiljø og jobber tett med flere legekontorer. I tillegg har vi et svært tett samarbeid med nasjonale og internasjonale helseforsikringsselskap samt tilknytning til Høyskolen Kristiania i Oslo.

Arbeidsoppgaver

 • Sentralbord
 • Resepsjon
 • Administering av timesystem
 • Kasseoppgjør og lettere regnskapsarbeid
 • Ansvar for innkommende og utgående post og e-post
 • Forefallende kontorarbeid
 • Fungere som administrativ avlaster for terapeuter
 • En aktiv holdning til innovative fremtidige løsninger for bedriften

Ønskede kvalifikasjoner for en resepsjonsmedarbeider:

 • Relevant erfaring som resepsjonist / helsesekretær
 • Datakyndig, vi bruker programvaren Physica
 • Ønsker å bidra til aktivitet på våre sosiale medier
 • Gode norskkunnskaper
 • Evne til å yte god service
 • Den rette kandidaten er fleksibel, strukturert, ansvarsfull og selvstendig
 • Fleksibel på å jobbe noe dagtid (8-16)

Kontaktdetaljer

Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø i trivelige lokaler i hjertet av Oslo.

Lønn etter avtale. Snarlig tiltredelse.

Søknad med CV, attester og referanser sendes til: marianne@atlasklinikken.no