Atlasklinikken i Bergen søker massør/massasjeterapeut

By 17. september 2019september 24th, 2019Nyheter
Atlasklinikken søker nye medarbeidere

Vi søker en dyktig og erfaren terapeut som ser etter en ny utfordring og ønsker å jobbe i et godt og utviklet tverrfaglig miljø. Vi ser primært etter en massør/massasjeterapeut.

Atlasklinikken er et etablert tverrfaglig helsesenter med klinikker i Oslo og Bergen sentrum. Vi har godt innarbeidet infrastruktur hvor våre resepsjonsansatte administrerer alt det administrative. Atlasklinikken står for alt innkjøp av massasjeutstyr samt journalsystemer.

Høy faglig kompetanse står sentralt hos oss, og Atlasklinikken er i dag ledende innen helsefaglig klinisk forskning. Våre spesialområder foruten de vanlige nakke- og ryggplagene er hodepine, svimmelhet og barnelidelser. I tillegg har vi god erfaring på allergiplager, søvnproblematikk, hetetokter og fordøyelsesplager. Foruten å ha fått en del mediedekning på grunn av sitt forskningsarbeid, har kiropraktor på Atlasklinikken publisert flere vitenskapelige artikler om noen av de nevnte plager. Atlasklinikken har opparbeidet seg et tett samarbeid innen det helsefaglige forskningsmiljø og jobber tett med flere legekontorer i Oslo og Bergen sentrum.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Massør og- eller massasjeterapeut
  • En motivert og engasjert person som ønsker om å jobbe i et tverrfaglig miljø
  • Selvstendig medarbeider som kan utvikle og skape nye relasjoner til nærmiljøet samt samarbeidspartnere
  • Innehar gode kommunikasjonsevner
  • Er åpen for å arbeide ute i bedrifter ved behov

Søknad med CV, attester og referanser sendes til:

Daglig leder: Marianne Samuelsen, marianne@atlasklinikken.no.

Ønskes ytterligere opplysninger om stillingen kan du besøke vår nettside eller ta kontakt med daglig leder Marianne Samuelsen per e-post. Vi ønsker at referanser oppgis.